Săptămâna Modei de la Milano a fost afectată de coronavirus! Giorgio Armani, prezentare în față scaunelor goale

Publicat: 25/02/2020 | 23:01

Epidemia de coronavirus care a provocat panică în Italia a afecta și cel mai important eveniment al momentului, Săptămâna Modei. Din cauza virusului unele prezentări au fost anulate, iar altele au fost ținute cu ușile închise.

Din cauza faptului că mai multe persoane din oraș au fost infectate cu noul COVID 19, designerul Giorgio Armani a luat o decizie de ultim moment, ca măsură de precauţie. Acesta a ales să își țină prezentarea în fața unor scaune goale. (CITEȘTE ȘI: TOM CRUISE, ÎN CARANTINĂ! FILMĂRILE PENTRU „MISIUNE IMPOSIBILĂ” AU FOST OPRITE DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

Designerul nu a vrut să își pună oaspeții în pericol, așa că evenimentul lui pentru prima dată după 45 de ani, de când există case de modă, a fost ținut cu ușile închise. Prezentarea a fost transmisă online pe reţelele sociale, dar şi pe site-ul casei italiene de modă. În sala în care Giorgio Armani și-a expus creațiile se aflau doar operatorii, membrii staff-ului tehnic și modelele, care au defilat în fața camerelor. (VEZI ȘI: INCREDIBIL! CE DECIZIE A LUAT OANA ROMAN, ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS)

La sfârşitul prezentării, celebrul designer a făcut tradiţionala reverenţă în faţa publicului. Noua colecție Armani este dedicată femeilor elgante, cu atitudine, iar elementul principal a fost catifeaua.

Omagiul pentru China

Marea absentă de la Săptămâna Modei a fost chiar China. Pentru a omagia ţara din Asia de Est, creatorul de modă a prezentat 12 modele haute couture realizate între anii 2009 şi 2019, de inspiraţie chinezească.