Sânziana Negru, ipostază de infarct la malul mării. Fosta lui Smiley a pozat sexy și a înnebunit bărbații!

Publicat: 27/01/2021 | 22:40

Dacă pe unii i-a afectat pandemia, pe alții i-a trimis direct în Maldive! Cu bagajul făcut și plin de costume de baie și ținute minuscule, Sânziana Negru a ajuns și ea pe tărâmul iubit de oamenii cu bani.

Sânziana Negru a ajuns în Maldive, acolo unde, se pare, se distrează de minune. Plaje superbe, soare din plin, apă curată, căldură cât cuprinde și voie bună, pachetul complet pentru o distracție ca la carte. Și, pentru că este extrem de activă în mediul online, fosta lui Smiley nu a uitat nici de urmăritorii săi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sanziana Negru (@sanziananegru)

Sânziana Negru a postat pe contul său de Instagram o fotografie tare, tare sexy. În genunchi, la malul mării, la apus, blondina s-a pozat super hot și a stârnit numeroase controverse. Internauții s-au întrebat dacă nu cumva aceasta a apelat la o fotografie nud, întrucât nu prea se vede nici urmă de costum de baie în imaginea cu pricina. Ori…costumul de baie este de culoarea pielii, iar atunci este extrem de ușor de confundat. Dar, ce mai contează? Importantă este priveliștea pe care Sânziana Negru le-a oferit-o celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Sânziana Negru și iubitul său s-au despărțit

Sânziana Negru și fotograful Bogdan Mustățea s-au despărțit în toamna anului trecut, după doi ani și jumătate de relație. Deși fanii credeau că cei doi vor ajunge la altar, datorită relației frumoase pe care o afișau în mediul online, iată că situația a luat o turnură neașteptată.

Sânziana Negru a fost destul de discretă de-a lungul timpului în ceea ce privește viața sa privată, însă, datorită ipostazelor multiple în care s-a afișat cu iubitul ei în acești doi ani, influencerița s-a simțit datoare să se confeseze fanilor despre cum stă situația în viața ei, la ora actuală. Ea a povestit totul în câteva video-uri postate pe InstaStories.

„Cei care sunteți aici de mai mult timp știți că eu nu sunt adepta vorbitului foarte mult despre relație, familie, pentru că mi se pare că trebuie să rămână private. E mai bine ca mai puțină lume să știe ce se întâmplă acasă. Dar pentru că atât eu,cât și Bogdan ne desfășurăm munca pe aceste canale de social media și munca noastră s-a îmbinat cu relația, am simțit să împărtășesc anumite lucruri cu voi”, a spus Sânziana Negru pe story.