Sânziana Buruiană, însărcinată din nou?! A repostat poza cu ecografia: „Botoasa mică din burtică”

Publicat: 04/01/2020 | 13:09

Există și momente în care mesajul este distorsionat, iar fanii – din grabă sau, pur și simplu, din neatenție – trag concluzii pripite. Printr-o astfel de situație a trecut Sânziana Buruiană, iar mulți dintre vizitatorii paginii sale de socializare au tras concluzia… că vedeta este, din nou, însărcinată.

Sânziana a postat o fotografie din perioada în care era însărcinată, postând și un mesaj sugestiv. Numai că totul s-a transformat în altceva, iar fanii au concluzionat că este vorba despre o nouă sarcină.

”Botoasa mică încă din burtică. O deranjasem noi cu filmatul. Frumoasă şi fitzoasă. Iza în burtică acum 4 ani’”, a scris Sânziana Buruiană pe pagina de socializare, iar mulți dintre cei care au văzut postarea s-au grăbit să anticipeze venirea pe lume a unui alt copil. Cel puțin deocamdată, însă, este vorba doar despre amintirile Sânzianei. Iar vedeta s-a simțit nevoită să lămurească ”misterul”. ”Oameni buni? Ce sarcină uşoară? Credeam că vă daţi seama cine e în poză. De câte ori pun amintiri primesc felicitări…sunt doar amintiri… O să pun şi o poză cu mine de acum 10 ani să primesc complimente”, a precizat vedeta.

”Colegii tatei nu s-au implicat”

La sfârșitul lunii iunie tatăl Sânzianei Buruiană a ajuns la spital în stare gravă și a fost internat la Terapie Intensivă. Însă, pe data de 17 august, Sânziana Buruiană încă spera că totul va fi bine. Tatăl ei ieșise din comă și respira singur, dar – din nefericire – tatăl vedetei a pierdut lupta cu boala.

“De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (…). A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial”, a mărturisit Sânziana Buruiană pentru Antena Stars.