Sânziana Buruiană iese la atac și le răspunde celor care au criticat-o că încă o alăptează pe Izabela, deși fetița tocmai a împlinit patru ani: “Vreau să intru în Cartea Recordurilor. Ea, dintre toți copiii de la grădiniță, nu…”

Publicat: 24/01/2020 | 13:25

Sânziana Buruiană a născut, pe 7 ianuarie 2016, o fetiță perfect sănătoasă. În prezent, blondina este o mămică fericită și dedicată. Doar că, recent, și-a luat fanii prin surprindere atunci când a mărturisit că încă o alăptează pe Isabela, deși micuța tocmai a împlinit patru ani.

Citește și: Sânziana Buruiană, despre relația cu Nicolae Zuluf: ”Eu aș mai vrea un copil, nu știu dacă el vrea”

Sânziana Buruiana este ferm convinsă că laptele matern o ajută pe fiica ei să-și întărească imunitatea, motiv pentru care nu va renunța, în perioada următoare, la alăptatul la sân.

Ea, dintre toți copiii de la grădiniță, nu a răcit niciodată. Am scos-o și acum, iarna, la ziua ei fără ciorapi, în rochiță, fără căciulă și e bine merci. Nu răcește. Are o imunitate de fier. Eu cât o să mai am lapte nu mă las. Vreau să întru în Cartea Recordurilor”, a declarat Sânziana Buruiana conform click.ro.

Sânziana Buruiană, căsătorită cu Nicolae Zuluf

Sânziana Buruiană s-a căsătorit cu Nicolae Zuluf pe 3 octombrie 2015. Vedeta şi soţul ei au împreună o fetiţă, pe nume Izabela Ştefania Ioana. Micuţa a venit pe lume pe 7 ianuarie 2016, în urma unei oparaţii de cezariană, la un spital de stat.

Citește și: Sânziana Buruiană, decizie categorică după ce Andreea Tonciu a făcut declarații acide la adresa ei