Sânziana Buruiană i-a pus extensii fiicei ei și vrea să lanseze o păpușă care să îi semene

Publicat: 06/02/2020 | 16:40

Sânziana Buruiană are 38 de ani și o fetiță de patru ani căreia îi dedică toată atenția ei. Încearcă mereu să îi facă toate poftele și are grijă să nu îi lipsească nimic. Recent, s-a gândit chiar să îi facă o păpușă Izabelei.

Fiica Sânzianei Buruiană și a fostului fotbalist Nicolae Zuluf va avea o păpușă ce îi va semăna. Respectând precedentul Cleopatrei Stratan, care a vândut imediat și în mii de exemplare păpușa Cleo, vedeta speră la același lucru pentru păpușile Izabelei. (CITEȘTE ȘI: SÂNZIANA BURUIANĂ IESE LA ATAC ȘI LE RĂSPUNDE CELOR CARE AU CRITICAT-O CĂ ÎNCĂ ÎȘI ALĂPTEAZĂ FETIȚA: “VREAU SĂ INTRU ÎN CARTEA RECORDURILOR. EA, DINTRE TOȚI COPIII DE LA GRĂDINIȚĂ, NU…”)

Fetița Sânzianei a împlinit patru ani și deja cochetează cu modelling-ul. Are o frumusețe aparte și este foarte dezinvoltă. Vedeta este hotărâtă să creeze o păpușă după chipul și asemănarea micuței. “Mi-am dorit foarte mult o păpușă care să semene cu fetița mea și m-am gândit să fac și o colecție de hăinuțe intitulată «Zulu’Fitza cu fundița», care să conțină atât haine pentru fetițe, cât și pentru păpușile lor. Sunt multe mămici și copilași care o admiră pe Iza și care mă întreabă de unde îi iau hăinuțele fashion. Vor și ele la fel”, a declarat Sânziana pentru Click.ro.

Fiica Sânzianei Buruiană este interesată de modă și a devenit o mică fashionistă. Ea își alege singură hăinuțele și le asortează între ele. Și-a dorit extensii colorate pe care la poartă la tot felul de evenimente speciale, unde îi place să fie mereu în centru atenției.

De-a lungul timpului, mai multe persoane publice și-au făcut păpuși după chipul lor. Câteva dintre vedetele de la noi care au apelat la asta sunt: Cleopatra Stratan, Oana Zăvoranu și chiar fosta mare gimnastă Nadia Comăneci.