Sânziana Buruiană, declarații despre cea de-a doua sarcină. Când a aflat, de fapt, că urmează să devină din nou mămică: „Începuse carantina”

Publicat: 01/08/2020 | 21:03

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai transparente figuri din showbizul românesc. Blondina urmează să devină mămică pentru a doua oară și este extrem de fericită, mai ales că vestea venirii pe lume a celui de-al doilea copil a primit-o după o grea încercare: moartea tatălui său.

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Sânziana Buruiană a vorbit despre momentul în care a aflat că urmează să devină mămică pentru a doua oară.

Sânziana Buruiană a mărturisit că nu a avut simptome de graviduță și că a aflat marea veste atunci când ne aflam în plină pandemie de coronavirus. Despre reacția soțului său, Sânzi a declarat că acesta a fost extrem de încântat să familia se va mai mări cu un membru.

„Am aflat pe la patru luni și că eram însărcinată. N-am avut niciun simptom, eram ok, începuse carantina. N-am avut niciun simptom, doar un pic de grețuri și de pofte. Și atunci mi-am dat seama. Că eu aveam un suc acidulat pe care nu-l puteam bea nici la prima sarcină. Am fost cu el la doctor. El a fost foarte fericit pentru că își dorea în sinea lui să avem mai mulți copii. Eu una, fiind singură la părinți, mi-am zis că o să o las singură! Din prima, am aflat și ce este. Dar a și mișcat copilul”, a spus Sânzi.

M-a surprins plăcut faptul că fiica mea nu este geloasă”

Blondina a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, cum a reacționat atunci când a aflat că este însărcinată, cum a primit soțul său ei vestea, dar și ce părere are micuța Iza despre faptul că urmează să fie surioară mai mare.

„Am primit vestea ca pe o binecuvântare. Soțul și fetița au fost foarte încântați, mai ales că Iza mi-a tot spus că își dorește o surioară sau un frățior. M-a surprins plăcut faptul că fiica mea nu este geloasă, acest lucru m-a încurajat. Eu am fost puțin speriată, pentru că, în ultimii doi ani, am trecut numai prin depresii: moartea tatălui meu, a bunicii, problemele de sănătate ale mamei mele și mă tot gândeam la ce va urma.

Treceam printr-o perioadă în care apele se mai liniștiseră, să zic așa, iar Iza crescuse și devenise totul mai ușor. M-am gândit că Dumnezeu poate îmi trimite înapoi pe unul dintre ei (tatăl sau bunica, n.r.) prin sarcina pe care o am acum, așa că dacă va fi băiețel va purta unul dintre prenumele tatălui meu, iar dacă va fi fetiță, unul dintre prenumele bunicii mele”, a mărturisit Sânziana Buruiană, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, în urmă cu ceva timp.

Citește și...