Sânii Loredanei Groza au luat-o razna! Filmulețul controversat publicat de artistă

Publicat: 27/01/2020 | 17:22

Sânii Loredanei Groza au luat-o razna! Filmulețul controversat publicat de artistă i-a adus un val de comentarii răutăcioase din partea internauților.

La 49 de ani, Loredana Groza arată într-un mare fel! Ce-i drept, artista trage din greu la sală pentru a avea un trup fără cusur. Conștientă, de altfel, de atuurile sale, îndrăgita cântăreață nu ezită să se pozeze sau filmeze în ipostaze năucitoare. Așa cum s-a întâmplat și recent.

Aflată în vacanță, în India, Loredana Groza a publicat pe contul ei de Instagram un filmuleț… controversat. Artista apare îmbrăcată în colanți și o bustieră și s-a lăsat filmată în timp ce sare în lungime. Doar că… sânii Loredanei Groza au luat-o razna în filmulețul slow motion. (CITEȘTE ȘI: O NOUĂ INTERVENȚIE ESTETICĂ? ULTIMELE IMAGINI CU LOREDANA GROZA AU LĂSAT LUMEA FĂRĂ CUVINTE)

”Să sari peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze și să cazi întotdeauna în picioare. Loredana”, a scris artista în dreptul filmulețului.

”A sărit aproape 25 cm în lungime. Ideea era să-și arunce cât mai mult sânii în aer, că acolo se uită toți”, a spus un fan al Loredanei.

”Păi clar!!! Mă uit și uit de mai mai multe ori dacă poate unul pe afară”, a răspuns un alt ”răutăcios”.

Loredana Groza, preocupată de felul în care arată

Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, arată demențial. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ea a apelat, însă, multe voci susțin că vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. În legătură, însă, cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme bună, ea pune accent pe latura spirituală. (VEZI ȘI: LOVITURA PRIMITĂ DE ANTENA 1, DUPĂ CE LOREDANA GROZA A APĂRUT FĂRĂ SUTIEN LA TV)

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.