Sandra Stoicescu, vacanță de vis în Maldive. Cum a cucerit micuța Sara staff-ul hotelului unde s-au cazat

Publicat: 27/04/2021 | 15:15

Alessandra Stoicescu a plecat cu familia în vacanță, departe de meleagurile românești. Vedeta Antena 1 a ales ca destinație Maldivele, acolo unde va petrece câteva zile de relaxare alături de soț și de fiica sa. Mai mult, prezentatoarea Observator 19 își va sărbători ziua de naștere mâine.

Alessandra Stoicescu a pus pe pauză toate treburile și a decis că are nevoie de câteva zile de relaxare. Vedeta a plecat împreună cu familia într-o vacanță binemeritată, prima din acest an. Ca destinație, prezentatoarea Observator 19 a ales Insulele Maldive și se bucură din plin de soare, de mare și de nisipurile calde.

Așa cum era de așteptat, îndrăgita prezentatoare nu a pleca singură în concediu: este însoțită de fiica ei, Sara, în vârstă de aproape doi anișori, și de soț, Sergiu Constantinescu. Cei trei se bucură de liniște și  se relaxează toată ziua la plajă. Maldive este una din destinațiile alese destul de des de vedetele românești, iar pentru Alessandra Stoicescu și familia sa reprezintă unul dintre locurile preferate.

Mai  mult, Sara pare să se simte incredibil aici. La numai o zi de când a ajuns în Maldive, a învățat câteva cuvinte în limba engleză. Încă din prima zi de vacanță, cea mică a învățat să spună „mulțumesc”, „bună” și „pa”, cucerind staff-ul complexului unde s-au cazat. (CITEȘTE ȘI: UN AN DE PANDEMIE S-A SUPRAPUS CU PRIMUL AN DE LA REVENIREA ALESSANDREI STOICESCU LA OBSERVATOR.)

Alessandra Stoicescu, zi de naștere în Maldive

Vacanța Alessandrei Stoicescu nu este întâmplătoare, se pare că vedeta a ales Maldive pentru a-și sărbători și ziua de naștere. Prezentatoarea Antenei va împlini mâine 45 de ani și a decis să marcheze momentul așa cum se cuvine.

Cu siguranță prezentatoarea Observator 19 va avea o zi de naștere perfectă și se va bucura din plin de atenția soțului și a fetiței, care vor avea grijă să o răsfețe. De pe plajele din Maldive, Alessandra Stoicescu radiază, iar nimeni nu ar spune că își sărbătorește a 45-a aniversare, ci poate a 25-a. Vedeta este într-o formă de zile mari.

Alessandra Stoicescu, zi de naștere în Maldive

Soțul și fetița Alessandrei Stoicescu au învins COVID-19

La sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, soțul și fetița Alessandrei Stoicescu s-au infectat cu noul coronavirus. După aflarea veștii, la rândul ei, prezentatoarea TV a decis să-și facă testul pentru COVID-19. Din fericire, rezultatul a fost unul negativ în cazul ei, însă s-a izolat la domiciliu alături de familie. (VEZI ȘI:ALESSANDRA STOICESCU, DEZVĂLUIRI DESPRE STAREA FIICEI SALE, TESTATĂ POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS. SARA ARE 1 AN ȘI 4 LUNI)

„Și a venit și acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec și impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soțul meu, a primit un rezultat care certifica ceea ce știam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv. Eu, că doar nu degeaba lucrez la știri, sunt negativă însă regulile sunt reguli pentru toată lumea: sunt contact direct, deci ne izolăm împreună, ca familie.

E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni. Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afara familiei noastre.

Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă știrile zilei, voi continua acest minunat demers numit «Ajut Eu» până la final și, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, (Observator) voi rămâne #deneoprit în ceea ce privește meseria mea de jurnalist. Povestea mea, povestea ta, povestea noastră, continuă…”, scria prezentatoarea TV pe rețelele de socializare, la vremea respectivă.