Sandra Izbașa și nepotul lui Ștefan Bănică Jr. formează deja o familie. Cum i-am filmat “în acțiune”, împreună

Publicat: 07/03/2021 | 23:33

Sandra Izbaşa, fosta mare gimnastă, și Răzvan, nepotul lui Ștefan Bănică Jr, formează deja o familie, iar CANCAN.RO vă prezintă dovada filmată. Sandra a fost cerută de soţie chiar în ziua de Crăciun, iar răspunsul a fost cel așteptat de tânărul înflăcărat: DA! Iar, de atunci, cei doi se poartă ca niște îndrăgostiți la primele întâlniri. Vă prezentăm imaginile, în exclusivitate.

Sandra Izbașa și logodnicul ei, Răzvan Bănică, nimeni altul decât nepotul celebrului cântăreț Ștefan Bănică Jr, mai sunt prinși și de unele treburi, că așa e viața-n cuplu, și împreună au plecat să le rezolve.

Au urcat în eleganta lor mașină și s-au deplasat spre zona de Nord a Capitalei. Nu mult timp le-a luat celor doi să ajungă la destinația unde o barieră i-a făcut să aștepte puțintel. Și-au făcut loc apoi către parcare și au tras ”domol” bolidul. De măști au cam uitat, dar au făcut totul în grabă mare.

Sandra a coborât prima și a luat-o la pas, apoi Răzvan s-a făcut și el nevăzut printre mașinile din parcare. (CITEȘTE ȘI: EROTICA SANDRA A ”EXERSAT” FLIRTUL ÎN WEEKEND)

Sandra Izbașa a coborât prima și a plecat câțiva pași, dar iubitul avea să o ajungă repede

Sandra și Răzvan, „forever in love”

Cei doi s-au reîntâlnit după câțiva pași, s-au luat de mână și au urmat itinerariul prestabilit. Au dispărut în clădirea de lângă parcare, pentru a-și rezolva treburile urgente. Acum, ca doi logodiți îndrăgostiți până peste cap. De altfel, fosta mare gimnastă primea inelul de logodnă la finalul anului trecut, într-un cadru special.

“Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică!

Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil!”, a fost mesajul Sandrei, la vremea respectivă. (NU RATA: SANDRA IZBAȘA A DECIS SĂ SE MĂRITE??!!? ANA BANICIU A DAT-O DE GOL)

Și, după cum se vede, lucrurile au continuat să evolueze frumos între cei doi, iar imaginile de ultimă oră obținute de CANCAN.RO vorbesc de la sine.

Sandra, care are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și aur la sărituri (Londra 2012), dar și cinci titluri europene şi un argint mondial, s-a retras din activitatea de gimnastă în 2014.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.