Sandra Izbaşa, cerută în căsătorie de Răzvan Bănică în ziua de Crăciun: „DA! Am primit cel mai minunat cadou”. FOTO

Publicat: 26/12/2020 | 09:53

Sandra Izbaşa (30 de ani) a primit anul acesta de Crăciun cel mai frumos cadou. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie şi i-a spus „DA” lui Răzvan Bănică, nepotul al lui Ştefan Bănică Jr.

În ultima perioadă, Sandra este o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual. Fosta sportivă a început relaţia cu actorul Răzvan Bănică în acest an, acolo unde a fost și anunțată.

„DA!” Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!

Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit! @razvanbanica1”, a scris Izbaşa pe Facebook.

Sandra este dublă campioană olimpică

Sandra are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și aur la sărituri (Londra 2012), dar și cinci titluri europene şi un argint mondial. Fosta sportivă, în vârstă de 30 de ani, s-a retras din activitatea de gimnastă în 2014.