Sanador a luat toate măsurile de precauție împotriva răspândirii coronavirusului! Accesul oamenilor la clinică este nelimitat

Publicat: 16/03/2020 | 18:39

Sanador a luat toate măsurile de rigoare, impuse de lege, împotriva răspândirii coronavirusului în țara noastră. Au fost amplasate corturi speciale la intrările în clinici și spitale. De asemenea, personalul poartă echipamente de protecție și folosește produse de dezinfecție în permanență.

Încă de săptămâna trecută, clinicile și Spitalele Sanador au aplicat condițiile impuse de autorități.

”Având standarde foarte ridicate pentru pacienți, SANADOR a înțeles să aplice imediat – încă de săptămâna trecută – cerințele autorităților referitoare la triajul epidemiologic. Aceste măsuri sunt valabile în toate clinicile și în laboratoare, în Centrul Oncologic Sanador și în Spitalul Clinic Sanador, unde înainte de intrări există corturi noi, amenajate special. Personalul poartă echipamente de protecție și folosește produse de dezinfecție profesionale omologate internațional. Se curăță inclusiv zonele de așteptare exterioare. În cazul în care se depistează simptome specifice CoViD – 19, există spații dedicate pentru evaluări.”, au transmis reprezentanții Sanador.

De asemenea, accesul pacienților la clinici sau spitale nu este restricționat. Programul funcționează în mod normal.

”Având în vedere aceste proceduri, Sanador roagă pacienții să fie la programări cu 15 minute mai devreme pentru a le parcurge lejer. Fiecare primește, la orice intrare, o brățară de unică folosință. Centrele Medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux superior de bolnavi, în condițiile în care patologiile tratate în mod obișnuit urmează cursul normal, în depline măsuri de siguranță. Accesul oamenilor la tratamentele disponibile pentru specialitățile Sanador este nelimitat. Mai mult, condițiile asigurate includ protocoale suplimentare de igienă și dezinfecție, între acestea fiind limitat accesul aparținătorilor, care sunt rugați să înțeleagă situația.”, au transmis reprezentanții Sanador.