Sămânță de scandal la Pro TV! Cum a ironizat-o Florin Călinescu pe Andra Măruță: “Te trezeai noaptea și…”

Publicat: 08/03/2020 | 09:15

Sămânță de scandal la Pro TV! În timpul unei pauze de la filmările pentru “Românii au talent”, Florin Călinescu a ironiza-o pe Andra Măruță. Ceilalți jurați au asistat la scene și chiar au intervenit… unul serios, altul a făcut o glumă.

Citește și: Cine e, de fapt, Mihai Țigaret, elevul de 13 ani care a luat Golden Buzz de la Andra Măruță, azi-noapte la Românii au Talent de la Pro TV

Florin Călinescu a ironizat-o pe Andra Măruță: “Te trezeai noaptea și…”

Când nu schimbă replici dure cu Mihai Petre, Florin Călinescu lansează diferite “înțepături” la adresa Andrei Măruță. Așa s-a întâmplat și în cadrul ediției trecute de la “Românii au talent”, imediat ce o tânără, campioană la Flair Bartending, a părăsit scena, după ce s-a făcut de râs. Astfel, în timp ce concurenta show-ului se afla în backstage împreună cu Smiley și Pavel Bartoș, la masa juriului s-a încins atmosfera.

Citește și: Scandal la Pro TV! Florin Călinescu îl face pe Mihai Petre: “Eu nu pot să am contre cu unul ca el”

“Mai spune-mi puțin, deci, te trezeai în noaptea singură și vorbeai de una singură?”, a întrebat-o Florin Călinescu pe colega sa aflată la masa juriului de la “Românii au talent”.

“Nu, nu, nu, am zis la mișto”, a mărturisit Andra.

Mihai Petre a intervenit în discuția celor doi și a spus: “Cu luna de pe cer”. Iar cântăreața l-a completat; ea a zis doar: “Exact”. Ulterior, soția lui Cătălin Măruță a fredonat câteva versuri din hitul “În noapte mă trezesc”, care este pe albumul de debut al ei. Acesta a apărut în 2001.

Citește și: “Dorian este un..” Ce a spus Eva Măruță despre Dorian Popa. Andra și Cătălin au crezut că nu aud bine ce a putut să zică fetița lor

“În noapte mă trezesc/Cu Luna de pe cer vorbesc/Și îi spun durerea mea/Doar ea mă poate asculta”, a cântat Andra în timp ce se făceau pregătirile ca să urce pe scenă următorul concurent al show-ului de la Pro TV.

“Avea o durere! Făcuse o întindere”, a glumit Andi Moisescu.

“Da”, a spus Andra cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Surpriză uriașă la Pro TV! Andra joacă în serialul Vlad? Soția lui Cătălin Măruță a făcut chiar ea anunțul

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 11 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).