„Săgeți” între doi celebri milionari români + Ce spune Cristi Borcea despre logodna fostei soții

Publicat: 06/05/2021 | 21:30

Apasă pe PLAY pentru cele mai tari știri din showbiz și nu numai. Superproducția CANCAN NEWS este la doar un click distanță. Iată, mai jos, pe scurt, care sunt subiectele ediției de astăzi.

SĂGEȚI “UMORISTICE” ÎNTRE IRINEL COLUMBEANU ȘI VIOREL CATARAMĂ

Săgeți între doi dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Au profitat de momentele de umor și au dat startul înțepăturilor! CANCAN NEWS vă prezintă episoadele cu pricina, dar și ce a comentat unul dintre protagoniști despre subiect.

ALINA VIDICAN S-A LOGODIT CU ACCEPTUL LUI CRISTI BORCEA?

Alina Vidican s-a logodit cu acceptul lui Cristi Borcea? CANCAN NEWS vă oferă prima declarație oficială a fostului acționar de la Dinamo despre decizia luată de fosta doamnă Borcea.

JUNIORUL ÎN CLUBURI, SENIORUL DUPĂ GRATII

Tatăl lui este în închisoare, dar el petrece ca odinioară prin cluburile din Mamaia, în compania unor fete super-sexy. CANCAN NEWS vă prezintă imagini exclusive cu Mititelu Jr la NUBA și LOFT. Fiul patronului Craiovei a făcut show pe litoral, după ce a comandat cea mai scumpă șampanie.

ALEXANDRA STAN, GHINIOANE ÎN DRAGOSTE

Alexandra Stan, ghinionistă în dragoste! Umilită de primul iubit, bătută de al doilea și trădată de ultimul. Profund dezamăgită de atitudinea “fostului” Biancăi Drăgușanu, artista îl pune la punct.