Să vezi și să nu crezi! Un bărbat s-a plimbat gol-goluț prin fața călătorilor din Gara de Nord

Publicat: 11/02/2020 | 18:09

Să vezi și să nu crezi! Un bărbat s-a plimbat gol-goluț prin fața călătorilor din Gara de Nord. Atunci când oamenii legii l-au prins pe individ, el a devenit agresiv și l-a lovit pe un jandarm.

Un bărbat de 46 de ani s-a plimbat gol-goluț prin fața călătorilor din Gara de Nord. Oamenii care l-au văzut pe bărbat în ”costumul lui Adam„ au rămas șocați! Autoritățile au fost sesizate, iar oamenii legii l-au prins pe individ. Însă, în acel moment, el a devenit agresiv și l-a lovit pe unul dintre jandarmi.

Pentru gestul său, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ultraj” și „ultraj contra bunelor moravuri”.

„Pe timpul unei misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, jandarmii bucureșteni au surprins un bărbat dezbrăcat în Gara de Nord. În momentul interceptării, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a devenit agresiv și a lovit unul dintre jandarmii aflați în patrulă. Bărbatului i-au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ultraj” și „ultraj contra bunelor moravuri”.

Autorităţile au declarat că agresorul a fost dus la spitalul Obregia pentru expertiza de specialitate.