Să vezi și să nu crezi! Un bărbat din Capitală oferă cazare în regim hotelier pentru persoanele aflate în carantină

Publicat: 11/03/2020 | 16:24

Să vezi și să nu crezi! Un bărbat din Capitală oferă cazare în regim hotelier pentru persoanele aflate în carantină. 

Un bărbat din Capitală s-a gândit să ”profite” de criza coronavirusului, care a băgat panică în toată lumea. Așa că a avut o idee ingenioasă! Și-a pus garsoniera spre închiriere, chiar pentru persoanele aflate în carantină. Aceștia pot beneficia de  Internet, abonament la Netflix, abonament TV și, nu în ultimul rând, două drumuri pentru cumpărături pe săptămână.

Garsoniera se află lângă metroul Dristor, iar prețul este de 1100 de lei pe săptămână.

Anunțul unui proprietar pe OLX
Numărul persoanelor infectate din România a ajuns la 32. Ministerul Afacerilor Interne a făcut anunțul.
Vă informăm că a fost confirmat cel de-al 32-lea caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus.
Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat în Varșovia, era în autoizolare din data de 9.03.2020.
De asemenea, menționăm faptul că nu s-a luat nicio decizie referitoare la includerea în zonele roșii, respectiv cele care presupun carantina instituționalizată timp de 14 zile a cetățenilor care revin din regiuni ale Franței, Germaniei și Spaniei. O astfel de decizie referitoare la actualizarea zonelor de risc (zone roșii/zone galbene) poate fi luată numai la nivelul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, în urma unor evaluări meticuloase a evoluției răspândirii noului coronavirus (COVID-19).
În scurt timp revenim cu 15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19) pe care vă rugăm să le respectați și să le distribuiți”, se arată pe pagina de Facebook a M.A.I.