Să vezi și să nu crezi! Cum s-a îmbrăcat Vulpița de la Acces Direct, pe plajă. Și-a lăsat la vedere…

Publicat: 15/06/2020 | 08:11

Datorită emisiunii Acces Direct, Vulpița și Viorel au putut să vadă, pentru prima dată în viața lor, marea. Prima întâlnire cu litoralul românesc a fost una pe cinste, plină de emoții, dar și de temeri. Cu toate acestea, cei doi soți din Blăgești s-au distrat de minune, în cele din urmă și s-au comportat cum au știut ei mai bine. 

Echipa emisiunii Acces Direct s-a gândit să le facă Vulpiței și lui Viorel o surpriză, așa că i-a luat pe cei doi soți din Blăgești într-un loc de vis: pe litoral, în Mamaia! Sceptici la început, dar și temători, Veronica și Viorel Stegaru au încercat să-și depășească emoțiile și frica și să se bucure de moment.

NU RATA – CÂT I-A COSTAT VULPIŢA PE CEI DE LA ANTENA 1. AMENZILE DE LA CNA I-AU FĂCUT PE CEI DE LA ACCES DIRECT SĂ SCOATĂ BANI GREI DIN BUZUNAR

Pentru că a fost destul de cald la momentul respectiv, Vulpița s-a gândit chiar să se tolănească puțin la soare, pentru a se bronza. Deși toate femeile se expun la plajă în costum de baie, Veronica Stegaru nu a făcut același lucru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@radurotaru_ Am zis sa pun și o filmare de la mare #accesdirect

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

Vulpița de la Acces Direct a făcut plajă îmbrăcată

Așa cum vă spuneam, pe plajă e normal să vedem femei în costum de baie, numai că Vulpiței i-a fost jenă să se afișeze atât de…goală! Veronica Stegaru a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și un tricou care îi lăsa buricul la vedere și s-a așezat pe un prosop, pe nisip.

Vulpița de la Acces Direct, pe plajă

CITEȘTE ȘI – SOȚII STEGARU, LA CUȚITE! VIOREL O ACUZĂ PE VULPIȚĂ DE FURT: ”FACEM TESTUL POLIGRAF!”

Extrem de încântată de vizita ei pe litoral, Vulpița de la Acces Direct a postat pe contul ei o fotografie în ipostaza respectivă, dar și un scurt video în care ea și Viorel se bucură de apa mării și se distrează de minune. Mai mult, echipa emisiunii de la Antena 1 le-a mai făcut surprize celor doi soți din Blăgești, iar printre acestea se numără o plimbare cu telegondola, dar și o cină romantică, pe plajă.