Să vezi și să nu crezi! Cum arată Dani Mocanu, după implantul de păr: „Ai dat banii de pomană, zici că ești…”

Publicat: 27/04/2020 | 18:22

În urmă cu doar câteva luni, Dani Mocanu se lăuda cu noua lui investiție: un implant de păr de toată frumusețea, care îi promitea artistului o podoabă capilară bogată, fix așa cum și-a dorit. Dar uneori planurile de acasă nu prea se potrivesc cu cele din târg, așa că…rezultatul nu a fost chiar cel așteptat de manelist!

Dani Mocanu a scos din buzunar bani grei pentru a-și face un implant de păr, însă se pare că rezultatul nu este nici pe departe cel așteptat de manelist.

NU RATA – EA L-A “VÂNDUT” PE DANI MOCANU. CE FACE ACUM ELENA, DUPĂ CE L-A DAT PE MÂNA DIICOT-ULUI

Pe Instagramul său, Dani Mocanu a publicat câteva imagini făcute în cadrul filmărilor celui mai nou videoclip al său. Deși toată lumea se aștepta ca manelistul să aibă părul mai des…surpriză! Dani Mocanu s-a tuns de tot și acum este chel, pesemne că investiția lui chiar a fost una în zadar ori manelistul a vrut să încerce un alt look.

CITEȘTE ȘI – DUPĂ CE A FOST AMENDAT, DANI MOCANU SFIDEAZĂ POLIȚIA ROMÂNĂ! I-A DECLARAT RĂZBOI AGENTULUI CARE I-A DAT „FELICITAREA”

Unul dintre fanii săi a remarcat imediat acest lucru și nu s-a ferit să-i spună, într-un comentariu, că arată neobișnuit. „Ai dat banii de pomană, zici că ești bec. Ți-ai făcut implant de păr, dar acum ești chel. Cine să te mai înțeleagă?” a scris tânărul. Cu toate acestea, Dani Mocanu nici nu a băgat în seamă comentariul răutăcios și nici vorbă să-i răspundă acestuia.