Să vezi și să nu crezi! Cum a reușit Andreea Esca să câștige primii bani și pe ce i-a cheltuit: „Am prins și eu”

Publicat: 05/01/2021 | 18:05

Pe Andreea Esca o cunoaște toată lumea și știu toți fanii ei că este unul dintre cei mai buni jurnaliști din România. Știrista de la Pro TV a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului cu privire la salariul colosal pe care îl încasează din partea postului de pe Pache, dar nimeni nu a știut vreodată de unde a câștigat Andreea Esca primii săi bani. 

Andreea Esca a cunoscut și munca de jos, așa că înainte de a cocheta cu televiziunea, jurnalista de la Pro TV a câștigat primii bani primind un rol într-un film.

La un moment dat, Andreea Esca a vorbit despre acest aspect și a povestit și ce anume și-a permis să cumpere cu primul său salariu.

“Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva” a spus Esca, la un moment dat.

De ce nu poate Andreea Esca să-și schimbe look-ul

Andreea Esca are aceeasi coafura din 1995, de cand a aparut la pupitrul Stirilor PROTV. Chiar dac ar vrea un nou look, stirista nu-si permite acest lucru!

De vina sunt anumite clauze contractuale dintre vedeta si conducerea postului, a dezvaluit chiar Andreea Esca intr-un interviu acordat revistei „Be Blue Air Magazine”, unde a marturisit ca si-a schimbat de mai multe ori culoarea parului, dar nu si frizura, din motive ce tin de contractul ei cu PROTV.

Acest lucru este de inteles, pentru ca imaginea Andreei este asociata in mod direct cu postul care a consacrat-o, incepand cu anul 1995, cand a spus pentru prima data „Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti!”.

Daca acest lucru l-a recunoscut, Andreea Esca a preferat sa pastreze misterul asupra salariului pe care il castiga lunar, considerat de presa ca fiind unul din cele mai bine pazite secrete din show-biz. Prezentatoarea a lasat insa sa se inteleaga ca ar cam vrea sa faca o schimbare de look: „Cine stie, poate că la 70 de ani voi fi o excentrică doamnă în vârstă cu părul lung”.