”Să sune telefonul!” Prezentatoarea a reapărut în plină criză a coronavirusului, iar păcăleala TV continuă: ”De ce nu stați acasă ca să sunați? Nu vreți să cîștigați?”

Publicat: 25/03/2020 | 12:45

Adina Lupșe a devenit celebră prin strigătele pe care le scoate pe micul ecran și prin îndemnurile repetate ”Să sune telefonul”. Prezentă pe sticlă, Adina face tot posibilul pentru a-i convinge pe telespctatori că trebuie să sune pentru a câștiga sume mari de bani.

În mass-media s-a discutat, de foarte multe ori, despre astfel de tentative prin care oamenii sunt ”atrași” și invitați – pe un ton răstit, adeseori – să sune, iar acum, în plină pandemie de coronavirus, pornind de la ideea că telespectatorii stau foarte mult timp în casă, din cauza coronavirusului, pare a fi momentul ideal pentru a se insista pe această temă.

”Am 2.000 de lei premiu! 2.000 de lei! “E un salariu, pe o lună, în România! Vreți să vă arăt eu soluția? Mai ales că mulți dintre voi poate nu mai lucrează o lună! Nu v-ar fi OK ca un salariu să vă vină așa în buzunar? Stați acasă, pe unde umblați!”, urlă prezentatoarea, potrivit paginademedia.ro.

(CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI FACE TOT POSIBILUL CA SĂ SALVEZE ROMÂNIA DE CORONAVIRUS. “AM O ECHIPĂ CARE SE OCUPĂ DE ASTA. DAȚI-VĂ LA O PARTE DE ACOLO!”)

”Costul apelului este de 1 euro plus TVA”

Potrivit sursei citate mai sus, există un adevărat ”mecanism al înșelătoriei” în ceea ce privește astfel de emisiuni-concurs. De exemplu, trebuie să numești cinci orașe plasate pe ecran, iar răspunsurile sunt foarte ușoare. Totuși… Numărul de telefon este afișat pe ecran, dar nicăieri nu se spune nimic despre o taxă suplimentară. Curios, timpul trece, dar nu intră nimeni în direct. Jurnaliștii de la paginademedia.ro au sunat la numărul respectiv, numai că au fost redirecționați.

“Pentru a participa, sunați la 1204. Repet: sunați la 1204”. Apoi au sunat la respectivul număr. “Ați sunat la Câștigați acum. Costul apelului este de 1 euro plus TVA. Puteți participa dacă ați împlini vârsta de 18 ani”. Apoi telefonul se închide. Se sună din nou. Același scenariu, din păcate. (NU RATA: MARE ATENȚIE, ROMÂNI! CUM POȚI SĂ IEI CORONAVIRUS CHIAR DACĂ STAI IZOLAT ÎN CASĂ ȘI NU INTRI ÎN CONTACT CU NIMENI)