S-au supus sau nu operațiilor estetice? Ce au răspuns Andreea Berecleanu (44), Romanița Iovan (55) și Adina Buzatu (42) + trucurile lor

Publicat: 11/01/2020 | 23:08

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat secretul tinereții fără bătrânețe de la divele momentului. Andreea Berecleanu, Romanița Iovan și Adina Buzatu au mărturisit că nu au trecut pragul medicului estetician și ne-au explicat cum își întrețin pielea pentru a arăta atât de bine.

Poate mulți dintre voi vă întrebați cum reușește Andreea Berecleanu să aibă un ten perfect, o față ca la 30 de ani și cât mai puține riduri, deși are 44 de ani. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că, deși deține împreună cu soțul ei mai multe clinici de medicină estetică, nu s-a lăsat pe mâna partenerului său de viață, pe motiv că încă nu este nevoie. (Citește și: ANDREEA BERECLEANU A POZAT GOALĂ ÎN CADĂ)

Andreea Berecleanu: „Am noroc de gene bune”

Andreea Berecleanu, mereu tânără

„Sunt de obicei ca o carte deschisă, dar asta nu înseamnă că n-am discreția familiei mele. Anul viitor am foarte multe lucruri de făcut, tot timpul îmi ies lucruri importante, fără să îmi pun neapărat obiective. Avem proiecte de familie, proiectul soțului meu este doar în sala de operație, de dimineață până seara, iar pe partea de comunicare sunt eu. Evident, sunt foarte multe lucruri care se transmit internațional din sala de operație și este foarte importantă partea de comunicare, pentru ca el are legături cu chirurgii din străinătate. Continui să fiu un jurnalist care s-a dus și în zona medicală.

Este un domeniu interesant, de care mă ocup, însă, repet, doar pe partea de comunicare, nu de medicină. Femeilor le recomand să țină cont de faptul că anii trec și trebuie să ținem cont de gene și să încercam să le îmbunătățim. Eu nu mi-am făcut nicio intervenție niciunde, până acum. Nu am apelat încă la medicina estetică, am noroc de gene bune. Și fiica mea pare că seamănă cu mine la acest aspect. Exceptând tratamentele de curățare, hidratare, nu am trecut încă la nimic. Nu mi-am injectat nici botox, nici acid hialuronic”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

O carieră impresionantă

Andreea Berecleanu este o cunoscută prezentatoare TV de știri din România. Începând cu 1996, ea a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat în presa scrisă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23. Din august 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a Andreei când s-a despărțit de Andrei Zaharescu în jurnalele de știri. În prezent, soțul Andreei este doctorul Constantin Stan.

Romanița Iovan: „Iau colagen de toate felurile și uite…”

Romanița Iovan: „Nu mi-am făcut nicio operație estetică până la această vârstă, cred că se vedea”

Romanița Iovan, fost model și designer vestimentar, a dezvăluit, la rândul ei, că este complet naturală, iar la 55 de ani se mândrește cu o piele neatinsă de medicul estetician, semn că gena a ținut cu ea și nu are nevoie încă de intervenții care să-i întinerească înfățișarea. (VEZI ȘI: Romanița Iovan a descoperit „elixirul tinereții”… La 54 de ani, arată demențial! )

„Nu mi-am făcut nicio operație estetică până la această vârstă, cred că se vedea. Nu am absolut  nimic, nimic, nici noninvazivă, nici cu hialuronic, nici tăiat, nici pe lângă, nici o operație, nicio intervenție. Chiar nu mi-am făcut nimic până acum și mă simt bine așa. Iau colagen pastile, iau colagen de toate felurile și uite, am 55 de ani, și arăt așa. Deocamdată nu! Sunt o mamă care are un copil de 13 ani. Timpul trece. Dacă o să fie nevoie, poate o să-mi fac. Să vedem!”, a declarat Romanița Iovan, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Romanița Iovan este o creatoare de modă și femeie de afaceri din România. S-a lansat ca manechin și fotomodel la centrul de creație UCECOM. În 2003 se căsătorește cu Adrian Iovan. Ulterior, cei doi divorțează, având împreună un fiu.

Adina Buzatu: „Nu sunt împotriva intervențiilor chirurgicale. Doar că…”

Adina Buzatu se declară fericită că nu trebuie să meargă la estetician

Adina Buzatu are 42 de ani, iar, la această vârstă, este și ea la fel de naturală ca celelalte două vedete. Spune că este fericită că nu este nevoită să meargă regulat la medicul estetician pentru diferite intervenții, însă nu le contestă și chiar este genul care susține că trebuie să-ți faci operații dacă ai cu adevărat nevoie. Adina Buzatu mărturisește că apelează la cosmetică des, însă doar pentru tratamente care îi asigură hidratare și strălucire tenului.

„Apropo de intervenții, îmi fac minim invazive, vitaminizare la nivelul feței, dacă am nevoie de un botox din când în când, ceva de genul. Asta deocamdată, dacă o să am nevoie, o să-mi fac, pentru că nu sunt împotriva intervențiilor chirurgicale. Doar cred că este necesar să le faci când ai nevoie, nu pur și simplu așa, ca să te deformezi. Și e important când le faci să îți păstrezi naturalețea”, a declarat Adina Buzatu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Adina Buzatu este cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină și fondatorul conceptului TRENDS by Adina Buzatu. A fost căsătorită și are o fiică, Sara (CITEȘTE ȘI: ADINA BUZATU – ȚINUTE FEMININE LA PUTEREA MASCULIN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)