S-au reluat filmările pentru emisiunea Chefi la Cuțite! Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, dar și prezentatoarea Gina Pistol, din nou în platou

Publicat: 02/06/2020 | 10:09

Izolarea impusă de autorități din cauza pandemiei de coronavirus a fost ridicată pe 15 mai, astfel că multe filmări pentru realityshow-uri atât de urmărite de telespectatori s-au reluat. Este și cazul emisiunii culinare Chefi la Cuțite, de pe Antena 1. Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Gina Pistol au trecut la treabă.

CITEȘTE ȘI: CUM ȘI-A CÂȘTIGAT CHEF SORIN BONTEA PRIMII BANI. JURATUL DE LA ”CHEFI LA CUȚITE” S-A ANGAJAT LA 16 ANI

În urmă cu o săptămână au reluat filmările cei patru, cel puțin asta susțin reprezentanții postului pentru paginademedia.ro. Vor fi, însă, niște reguli, pentru că lumea nu mai e la fel, după pandemia de coronavirus.

S-au reluat filmările pentru emisiunea Chefi la Cuțite! Anunțul Antenelor

Astfel, cei trei Chefi, prezentatoarea Gina Pistol, dar și concurenții sunt nevoiți să respecte următoarele sarcini trasate de autorități: „Emisiunea Chefi la cuțite e un caz atipic pentru că e o emisiune care se filmează fără public și în mod normal. Distanțarea e mult mai ușor de păstrat, în cazul nostru. Temperatura se ia la intrare, iar concurenții gătesc cu mănuși”, au dezvăluit reprezentanții Antenei. Edițiile care se filmează în această perioadă, din sezonul opt, ar trebui să intre pe post în grila de toamnă.

NU ARTA: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU L-A VIZITAT PE DORIAN POPA LA VILA DIN DOMNEȘTI. CE CADOU DE CASĂ NOUĂ I-A ADUS JURATUL DE LA ”CHEFI LA CUȚITE”

La jumătaea lunii martie, când se întrezărea pandemia de coronavirus și în România, autoritățile au impus izolarea, iar șefii Antenelor au suspendat filmările pentru mai multe emisiuni de divertisment. Chefi la cuțite, Next Star, o emisiune de dating cu Liviu Vârciu sau serialul Sacrificiul sunt printre cele mai urmărite emisiuni care au fost atunci, suspendate.