S-au închis școlile din cauza ninsorilor! Lista completă cu unitățile de învățământ în care nu se fac cursuri

Publicat: 05/02/2020 | 19:56

Oficialii din învățământ au decis să închidă școlile din cinci județe din țară, după ce meteorologii au anunțat că aproape toată România este sub cond galben de intensificări ale vântului, ninsori şi viscol până mâine dimineață. În rândurile de mai jos, puteți vedea lista completă cu unitățile de învățământ în care mâine nu se fac cursuri.

Citește și: ANM a modificat prognoza. Cod roșu de ninsori viscolite în 17 județe din România

În ce județe s-au închis școlile din cauza ninsorilor abundente

Pentru data de 6.02.2020, prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, se suspendă cursurile școlare din județul Tulcea, cu excepția unităților de învățământ din municipiul Tulcea.

“În urma întrunirii Comitetului pentru Situații de Urgență, Inspectoratele Școlare din județele: Brăila, Buzău, Călărași și Ialomița, au luat decizia ca mâine, 06 februarie 2020, cursurile vor fi suspendate din cauza condițiile meteo nefavorabile – intensificări puernice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ / COD ROȘU”, au transmis oficialii CSU într-un comunicat făcut public în această după-amiază, relatează observator.tv.

Cum va fi vremea în București

Pentru Bucureşti, estimările arată că, de miercuri, de la ora 8:00, până joi, 6 februarie, ora 10:00, vremea se va răci accentuat, temperatura aerului va scădea continuu pe tot parcursul intervalului, de la valori de 4 – 5 grade, în dimineaţa zilei de miercuri până în jurul a -2 grade Celsius, în noaptea de miercuri spre joi. În plus, vor fi precipitaţii, ziua sub formă de ploaie, iar seara şi noaptea predominant ninsoare. Vântul avea intensificări temporare, cu rafale ce vor atinge 55 – 60 km/h, amplificând senzaţia de rece şi viscolind ninsoarea în a doua parte a intervalului.