S-au împăcat?! Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au petrecut Paștele împreună

Publicat: 03/05/2021 | 22:40

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au împăcat?! Este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor. Nu de alta, dar gesturile dintre cei doi din ultima perioadă au dat de bănuit.

Au trecut aproape cinci luni de la separare, dar în tot acest timp… Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au păstrat legătura și nu de puține ori s-au comportat, în continuare, ca doi iubiți. Aceștia au filmat un material împreună cu ocazia sărbătorilor pascale, în timp ce ciocnesc ouă. (CITEȘTE ȘI: VLAD GHERMAN, PROBLEME DE SĂNĂTATE DUPĂ DESPĂRȚIREA DE CRISTINA CIOBĂNAȘU. CE A PĂȚIT ACTORUL)

Apropierea dintre cei doi i-au pus pe fani pe gânduri. Mai ales că nu este pentru prima oară când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu petrec timp împreună. Să fie vorba despre o nouă șansă în ceea ce privește povestea lor de dragoste sau… este vorba doar despre o relație de prietenie?

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au petrecut Paștele împreună (sursa FOTO: Instagram)

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu se comportă ca doi iubiți

Alături de Ruxandra Ion și soțul ei, Cristina Ciobănașu i-a făcut o vizită lui Vlad Gherman. Cei patru au petrecut o seară liniștită, au comandat pizza, au stat la povești și au urmărit împreună serialul ”Adela”. Actorul a filmat-o pe Cristina în timp ce se ocupa de treburile gospodărești în bucătărie, iar fanii au observat chimia dintre cei doi, care… nu sugerează o posibilă prietenie după despărțire. Ci mai degrabă… o împăcare, mult așteptată de fani. (CITEȘTE ȘI: DESPĂRȚIȚI, DAR ÎMPREUNĂ! VLAD GHERMAN ȘI-A SĂRBĂTORIT ZIUA DE NAȘTERE ALĂTURI DE CRISTINA CIOBĂNAȘU)

A doua zi, dis-de-dimineață, Cristina Ciobănașu a scos din folderul cu amintiri o fotografie în care Vlad Gherman dormea alături de pisicuța pe care au adoptat-o pe vremea în care formau un cuplu. Ulterior, actorul a publicat pe contul său de Instagram o forografie în care era pe Video Call cu fosta iubită, care îi arăta animăluțul de companie.