S-au împăcat? Bianca Drăgușanu își promovează ținutele din sezonul rece în casa lui Alex Bodi

Publicat: 14/12/2020 | 16:52

Bianca Drăgușanu pare că s-a împăcat, de la distanță, cu fostul său soț. Acest lucru se observă din postările multiple ale blondinei. Ea s-a fotografiat purtând nenumărate ținute, de sezon rece, în reședința de lux din București a afaceristului.

Bianca Drăgușanu a publicat, de curând, o serie de imagini în care era îmbrăcată în haine de blană, făcute în curtea casei lui Alex Bodi. Desigur, nu este exclus ca pozele să fie mai vechi, făcute în perioada în care încă formau un cuplu. Deși, articolele vestimentare sunt din sezonul rece. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu se întâlnește aproape zilnic cu fiica cea mică a lui Alex Bodi. Selena și Sofia, fiica Biancăi, se pare că sunt foarte bune prietene și s-au obișnuit să formeze o familie.

Bianca Drăgușanu își petrece timpul cu fosta soție a lui Alex Bodi

În timp ce fostul ei soț este după gratii, Bianca Drăgușanu și mama copilului lui Bodi, Iulia Sălăgean, cea despre care se vorbește că l-ar fi denunțat pe afacerist, sunt nedespărțite, împreună cu cele două fiice ale lor.

Fostele lui Bodi s-au cazat la una dintre cele mai căutate locații din Sinaia, un hotel tip boutique de 5 stele. Divele au vrut să aibă parte de foarte mult răsfăț și nu s-au uitat la bani.  N-a mai contat că doar pentru o singură noapte, o suită, ajunge să coste aproape 400 de euro.  Nici nu este de mirare, dacă stăm să ne gândim că au un centru spa, loc de joacă pentru copii, restaurant care servește preparate din bucătăria internațională, dar și specialități locale. Unde mai pui că întreg hotelul este înconjurat de brazi și are acces facil la pârtia de schi.

Selena și Sofia, în culmea fericirii

De departe cele mai încântate de această escapadă sunt Selena, fiica lui Bodi și Sofia. Micuțele au parte de foarte mult răsfăț și foarte multă atenție. De cum au ajuns, au avut parte de puțină „magie”, căci un ospătar din locația respectivă a știut cum să le înveselească. Fetițele s-au distrat copios și au râs pe măsură.