S-au dus concediile în străinătate după creșterea infectărilor cu noul coronavirus?

Publicat: 26/06/2020 | 08:21

Românii ar putea avea de suferit din cauza creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus. Este vorba de concediile în străinătate, pe care le-ar putea rata în această situație. Asta pentru că unele țări ne-ar putea impune restricții.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI FĂCUT DE ALEXANDRU RAFILA: RESTRICȚII PENTRU ROMÂNI!

Chiar Estonia a anunțat de curând că oamenii care vin din România vor trebui să stea în carantină. Iar numărul țărilor care ar putea impune restricții pentru români ar putea crește, în aceste condiții. România ar putea fi considerată țară cu risc.

Un alt exemplu este Croația. Miercuri seară, autoritățile au decis să impună carantina de două săptămâni pentru turiștii care vin din patru țări europene. România nu este printre ele, dar în condițiile creșterii numărul de infectări cu virusul COVID-19, lista ar putea cuprnde, în scurt timp, și țara noastră. Tocmai de aceea, specialiștii în turism le dau românilor un sfat: să aleagă locația în ultima clipă, dacă se poate.

S-au dus concediile în străinătate după creșterea infectărilor cu noul coronavirus? Ce spun specialiștii

Cristi lucrează într-o agenţie de turism din Capitală și pe cap i-au venit zeci de mailuri în care cei pasionați de drumeții îi pun diverse întrebări, legate de destinații. Le-a răspuns tuturor, oferindu-le sfaturi utile.

Cristi Pitulice, reprezentant agenţie de turism, a oferit un tablou a cee ace se întâmplă acum într-o agenție. “Sunt două categorii de turişti, cei care rerutează, ok nu se mai poate Croaţia, hai Bulgaria sau Grecia, sau România pentru că atunci avem noi concediu, şi a doua categorie, ok nu mai putem acum, dar hai să vedem împreună care ar fi o perioadă optimă să merg, adică să amâne”, a spus Cristi, potrivit stirileprotv.ro.