S-au despărțit sau nu Smiley și Gina Pistol! Dovada irefutabilă: imagini realizate ieri seară

Publicat: 19/12/2019 | 10:27

Sunt urmăriți de foarte multă vreme și lasă, în jurul lor, destule semne de întrebare. Preferând să fie discreți atunci când se discută despre viața personală, Gina Pistol și Smiley și-au pus și își pun fanii la grea… încercare. ”Sunt sau nu sunt împreună?” și ”Mai sunt împreună?” – iată două întrebări pe care fanii le pun cotidian.

Au fost despărțiți, temporar, în perioada în care Gina Pistol a filmat pentru ”Asia Express”, însă acum sunt, din nou, împreună și nici măcar nu se mai ascund. Au fost împreună la avanpremiera filmului ”Star Wars – Ascensiunea” și toți cei care i-au văzut au ajuns la concluzia că relația de cuplu este una… neștirbită de amănunte colaterale. Cei doi se simt foarte bine împreună și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Gina Pistol și Smiley au mers la film însoțiți de doi prieteni, conform informațiilor furnizate de click.ro, făcând și o fotografie împreună cu aceștia. Din cadru nu a lipsit celebrul personaj Darth Vader, simbol al seriei ”Star Wars” realizată de George Lucas, iar Gina și Smiley au preluat celebrele săbi alecavalerilor Jedi.

Foto Gheorghe Chelu/Click!

Gina Pistol: ”De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă”

Gina Pistol s-a hotărât să vorbească despre relația cu Smiley și – într-un interviu – a oferit informații pe care fanii cuplului le așteptau de mult timp. Recunoaște că au preferat să fie discreți și mărturisește că familiile erau la curent cu tot ceea ce se întâmpla între ei.

Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a spus frumoasa Gina Pistol într-un interviu acordat Elle.