S-au despărțit Florin Salam și Roxana Dobre?! Anunțul făcut de Adrian Minune. “Fiecare are viața lui!”

Publicat: 06/02/2020 | 16:43

Relația dintre Florin Salam și Roxana Dobre a fost tensionată în ultima perioadă. Cei doi s-ar fi certat foarte tare în urmă cu mai multe zile, iar bruneta ar fi luat, recent, decizia de a-l “aresta la domiciliu” pe celebrul cântăreț de manele, în așa fel încât să scape de anturajul dubios în care a intrat. 

(VEZI AICI: FILMARE ȘOCANTĂ CU FLORIN SALAM ÎN METROU: ”PĂREA CĂ NU SE SIMTE BINE!”)

Invitat la un post de telviziune, Adrian Minune a vorbit despre legătura dintre Florin Salam și Roxana Dobre, pe care îi numește “finii” lui.

Am vorbit cu finul meu (n.r. Florin Salam) şi cu fina (n.r. Roxana Dobre), ne-am mai văzut pe undeva, fiecare are viaţa lui, ei ştiu cum să trăiască mai bine. Fiecare cu familia lui. Nu pot să mă pronunţ dacă lucrurile sunt bune între ei, nu pot să-mi bag nasul în sânul familiei lor„, a declarat Adi Minune la Antena 1.

Florin Salam și Roxana Dobre au trei copii împreună

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

(CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A CÂŞTIGAT ÎN SUA 200.000 DE DOLARI, DAR POLIŢIŞTII AU GĂSIT DOAR JUMĂTATE DIN SUMĂ CÂND…)

În ciuda ultimelor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea gânduri de despărțire. Mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să aducă pe lume, cât de curând, un băiețel.