S-au confirmat zvonurile! Este vorba despre Firicel din Las Fierbinți

Publicat: 08/01/2020 | 08:32

Actorul Toma Cuzin are 42 de ani și o viață din care ar putea ”scoate”, fără prea mari eforturi, mai multe scenarii de film. Anul trecut, Firicel din serialul de mare succes ”Las Fierbinți” a fost surprins de polițiști după ce consumase substanțe interzise înainte de a se urca la volanul mașinii personale.

A fost pentru a doua oară când Firicel a avut probleme din cauza acestor substanțe. Anul trecut, asupra sa au fost descoperite 1, 92 grame de canabis, iar la începutul lunii decembrie, fiindcă a fost vorba despre o cantitate foarte mică, dosarul lui Firicel a fost clasat.

„Confirmare renunţare urmărire penală”, este menționat pe portalul instanțelor de judecată, DIICOT clasând cazul.

Firicel răsuflă ușurat

Viața lui ”Firicel” bate filmul

Ironia sorții face ca viața lui Cuzin Toma să fie plină de controverse care mai de care mai răsunătoare – conflicte diverse, droguri, evacuat cu Poliția din sediul Credidam, datorii neplătite la întreținere, executat de bancă etc -, și este destul de asemănătoare cu rolurile sale din filme.

Ca un paradox, unul dintre cei doi frați ai lui Cuzin este jandarm, iar actorul a fost cooptat într-o reclamă pentru Jandarmeria Română.

Cuzin Toma a jucat în mai multe filme și seriale precum: Aferim, Comoara, Moromeții 2, În pronunțare, Cele ce plutesc, București non stop, Câinele Japonez, Apele tac, Vaca finlandeză, Dispozitiv 0068, Ursul, Despre oameni și melci, Domnișoara Christina, Supraviețuitorul, Francesca, Nașa, Tertium non datur, Sinucide-mă, Fabulosul destin al lui Cuzin Toma și, evident, Las Fierbinți.