S-au aflat care sunt condițiile în care se vor putea organiza nunțile! Mirii au o misiune extrem de importantă

Publicat: 04/05/2021 | 18:20

Motiv de sărbătoare pentru toate doamnele, domnișoarele și partenerii lor care și-au plănuit să își unească destinele în următoarele luni! Potrivit autorităților, odată cu relaxarea măsurile în lupta cu virusul invizibil, se vor putea organiza, în sfârşit, şi nunţi. Care sunt condițiile după care se vor desfășura fericitele evenimente, veți descoperi în rândurile de mai jos. Deocamdată, vă spunem doar atât: mirii au o misiune extrem de importantă în afară de ziua în care vor deveni oficial o familie. 

Condițiile în care se vor putea organiza nunțile

200.000 de cupluri au așteptat această veste minunată, pentru că, din cauza crizei epidemiologice, nu s-au putut căsători până acum. Mirii vor fi învățați cum se fac testele rapide SARS-CoV-2 pentru accesul invitaților la nuntă.

“Propunerea industriei a fost să avem aceste evenimente încă din 15 mai. Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie, pentru cei care s-au vaccinat, pentru cei care au trecut prin boală și pentru cei care sunt dispuși să își facă teste”, a explicat Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților, în cadrul unui interviu oferit la Antena 3.

Descoperă și: Țară care interzice cetățenilor săi care nu au făcut vaccinul anti-COVID să călătorească străinătate

“Organizatorii din domeniul nunților suntem deschiși să ne ocupăm de aceste teste chiar la intrarea în cadrul evenimentului. Asociația este foarte implicată în ținerea cursului cu mirii care au în acest sezon programată nuntă. Vorbim de 200 de mii de cupluri care așteaptă să își facă nuntă și care sunt foarte deschiși să aibă nuntă în aceste condiții”, a mai declarat Alin Caraman, conform sursei citate.

Nu rata: Israelul a identificat un efect secundar nou la vaccinul Pfizer. Afectează în principal, bărbații sub 30 de ani

Evoluția pandemiei în țara noastră și la nivel mondial

Astăzi, 4 mai 2021, România a ajuns să aibă 1.059.331 de cazuri cu noul coronavirus și, din nefericire, 28.474 de oameni au pierdut lupta la viață după ce au fost diagnosticați cu temuta maladie. SUA, India, Brazilia, Franța, Turcia, Rusia, UK și Italia sunt cele mai afectate state de criza sanitară provocată de virusul SARS-CoV-2.

La nivel mondial s-au înregistrat 154.426.590 de persoane cu boala apărută în China la sfârșitul lui 2019, iar bilanțul deceselor a ajuns la 3.230.452. Potrivit celor mai noi statistici, dintre cei care au contractat COVID-19 s-au vindecat 131.880.589.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro