S-a zvonit că au fost la un pas de divorț, dar adevărul este altul! Andreea Tonciu, declarație de dragoste pentru soțul ei: ”Vreau să…”

Publicat: 29/06/2020 | 21:45

S-a zvonit că au fost la un pas de divorț, dar adevărul este altul! Andreea Tonciu și soțul ei sunt mai fericiți ca oricând, iar bruneta i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, cu ocazia zilei lui de naștere.

Mare sărbătoare, mare… în familia Andreei Tonciu. Soțul vedetei și-a sărbătorit ziua de naștere, iar bruneta i-a făcut o declarație de dragoste cum rar ți-e dat să vezi.

În ciuda zvonurilor apărute în ultima vreme, legate de un posibil divorț, cei doi se iubesc mai mult ca oricând, iar mesajul publicat de Andreea Tonciu pe pagina ei de Instagram i-a emoționat pe fani. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU SE MÂNDREȘTE CU NOUA MAȘINĂ! CÂȚI BANI A PLĂTIT PENTRU BOLID DE LUX)

”La mulți ani iubirea mea! Astăzi de ziua ta vreau să-ți mulțumesc pentru că ești parte din viața mea, mă iubești si ma sprijini necondiționat și mai ales vreau să-ți spun că tu mi-ai făcut cel mai frumos cadou pe care putea să mi-l facă cineva vreodată, pe fetița noastra iubita Rebecca! Te iubesc și îți multumesc că ai ales să faci parte din viața mea! ❤️❤️❤️”, a scris Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram.

Andreea Tonciu, mesaj emoționant pentru soțul ei

Andreea Tonciu vrea să devină din nou mămică

Concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebreties” a vorbit despre o nouă sarcină, pe care și-o dorește atât ea cât și soțul ei, Daniel Niculescu: “Ca orice părinte, el își doreste, dar de data asta poate avem noroc. El își dorește băiat, iar eu fetiță, dar până la urmă, ce-o vrea Dumnezeu”.

Ulterior, Andreea Tonciu și-a făcut testul de sarcină, iar rezultatul a fost unul negativ, însă, nu s-a lăsat descurajată. Vedeta crede, cu tărie, că va deveni mămică pentru a doua oară și îi va oferi un frățior sau o surioară micuței Rebeca. (VEZI ȘI: RĂZBUNARE FĂRĂ LIMITE LA “BRAVO, AI STIL!” RĂZBOIUL DINTRE BIANCA RUS ȘI ANDREEA TONCIU A AJUNS LA FAZA PE HAIR-STYLIȘTI)