S-a terminat sau nu iUmor! Antena 1 a făcut anunțul oficial despre show-ul lui Deliei și al lui Mihai Bendeac și Cheloo

Publicat: 29/01/2020 | 09:25

Show-ul ”iUmor” s-a bucurat de audiențe considerabile de-a lungul timpului, ”vina” aparținând nu numai concurenților care au încercat să demonstreze juraților că merită să pună mâna marele premiu pus în joc, ci și celor aflați în fața lor, în postura privilegiată de… judecători. 

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au făcut spectacol, de foarte multe ori, interacțiunea dintre ei fiind savuroasă, chiar dacă au apărut, câteodată, și momente ceva mai tensionate. Regie sau nu, emisiunea iUmor i-a ținut pe telespectatori în fața micilor ecrane, cu zâmbetul pe buze, iar discuțiile referitoare la un nou sezon nu au lipsit. Fuseseră și unele voci care anunțaseră că emisiunea nu va continua – fără a aduce, însă, argumentele necesare -, însă totul s-a dovedit a fi doar o simplă exagerare. Antena 1 continua sarabanda bancurilor și a gagurilor, iar noul sezon al show-ului ”iUmor” va fi difuzat începând cu luna februarie. Filmările, de altfel, au început.

iUmor continuă

Cheloo: ”Eu sunt șocat!”

Concurenții vor încerca să câștige 20.000 de euro, dar asta se va întâmpla numai după ce vor reușit să ajungă în finala emisiunii. În timpul concursului, participanții au nevoie de minim două like-uri din partea juraților, apoi vor putea primi și voturile telespectatorilor prin intermediul aplicației. Bineînțeles cel/cea care va câltiga fiecare ediție va ajunge în confruntarea finală.

„Eu sunt șocat de cât umor are acest băiat! Este un om vesel, inteligent, care chiar știe să construiască un număr de stand-up folosind probleme, defecte, lucruri amuzante de la un popor cu care nu are legături de sânge sau culturale. El este nou venit în această țară, a luat tot ce este mai dement și le-a pus în două numere de stand-up”, a declarat Cheloo, după ce Mukinka a câștigat ultimul sezon iUmor.