S-a schimbat grila la Antena 1. Ce e la TV vineri seară în locul emisiunii iUmor

Publicat: 07/01/2020 | 20:32

Emisiunea iUmor și-a mai încheiat un capitol, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, atunci când Mukinka Chibanga, zambianul venit în România, a intrat în posesia trofeului de la al 7-lea sezon. Urmează al 8-lea, iar ”sfoară în țară” s-a dat deja, pentru preselecții. Cu ce va fi ocupat programul de vineri, de la Antena 1, în orarul în care cu toții ne uitam la iUmor?

S-a schimbat, astfel, grila de programe la Antena 1. Vineri seara, în locul celebrei emisiuni de la ora 20:00 vom avea parte de film.  (CITEȘTE ȘI: CINE E DE FAPT MUKINKA CHIBANGA, CÂȘTIGĂTORUL ULTIMULUI SEZON IUMOR DE LA ANTENA 1. NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA)

După știrile de la Observator, care vor începe să se deruleze de la ora 19:00, la Antena 1 va putea fi urmărit filmul Ultimul vânător de vrăjitoare. Continuarea? Tot un film, cu începere de la ora 22:30, ”Prințul”.

Mukinka Chibanga, ultimul câștigător al emisiunii iUmor

Șase participanți au ajuns, vineri, 14 decembrie 2019, în finala iUmor, iar Mukinka Chibanga a fost marele câștigător. Cei trei jurați, Cheloo, Delia și Bendeac i-au ales pe cei mai buni, iar în final i-au dat laurii lui Mukinka.

Cine este câștigătorul ultimului sezon iUmor de pe Antena 1? Și-a dat seama că talentul l-a cuprins și, atunci, a luat decizia de a face comedie. „Mi s-a spus întotdeauna că sunt amuzant, dar mai ales când am ajuns în România, prietenii mei îmi spuneau des că ar trebui să încerc să fac stand-up. De 4 ani mă tot gândeam dacă să încerc. Și până la urmă am încercat la o seară de comedie British din centrul vechi, unde am văzut că și românilor le plac glumele mele. După asta, un alt comediant de la Bristish night m-a invitat să merg la The Fool să încerc la un open mic. Restul e istorie”, a povestit Mukinka Chibanga, la Antena 1. (VEZI AICI: SCANDAL LA IUMOR DUPĂ DE L-AU ANUNȚAT PE MUKINKA DREPT CÂȘTIGĂTOR. CE NU S-A VĂZUT LA TV)

Mukinka Chibanga, ultimul câștigător iUmor, s-a născut în Zambia, dar familia lui avea să se mute câțiva ani mai târziu în Belgia. Apoi, ajungea în România, unde s-a și căsătorit. Avea să povestească faptul că a ajuns în țara noastră din curiozitate. I-a plăcut ce a găsit, a tot spus că pleacă, dar aici a rămas. A decis că România este casa lui. Nu avea să regret.

În afara câștigării sezonului 7 iUmor, Mukinka își întâlnea viitoarea soție care, acum, se pregătește să aducă pe lume un copil.