S-a rupt lanțul de iubire! Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos s-au despărțit. „Nu-mi convine lucrul ăsta”

Publicat: 16/06/2021 | 21:56

Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos și-au spus adio. Se pare că lucrurile între cei doi nu au mai funcționat, iar o pauză a fost necesară. Cei doi s-au despărțit de comun acord și pare că pentru moment le este mai bine separați.

Deși lucrurile păreau să meargă bine între Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec, iată că de fapt relația lor începuse să se erodeze de ceva timp. Se pare că poveste de dragoste a ajuns într-un impas, iar cei doi au decis ca pentru moment să pună totul pe pauză. (CITEȘTE ȘI: ADRIANA BAHMUȚEANU ȘI SILVIU PRIGOANĂ, SCANDAL ÎN DIRECT. CEI DOI S-AU CERTAT CA PE VREMURI: „NESIMȚITULE, TREZEȘTE-TE LA REALITATE”)

„Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni, am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atat…Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

„Nu-mi convine lucrul acesta”

Adriana Bahmuțeanu nu a oferit prea multe detalii despre motivele care au dus la despărțire. Vedeta a dezvăluit că în relația ei erau lucruri care nu îi mai conveneau așa că a decis să pună stop din timp pentru a nu risca să ajungă la o despărțire urâtă.

„Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos, în momentul în care nu ți convin niște lucruri să-i spui partenerului fără să-l jignești, să-i spui uite nu-mi convine lucrul ăsta, hai să găsim o soluție, ori mă faci fericită, ori hai să ne gândim să o luăm pe alt drum”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

(VEZI ȘI: SILVIU PRIGOANĂ, ATAC DUR LA ADRESA FOSTEI SOȚII: „DE DOI ANI, DOAMNA ADRIANA BAHMUȚEANU NU A PLĂTIT UN LEU”)