S-a reunit brigada Tulum! Miliardarul ”Negrilă” s-a întors la locul faptei cu super-frumusețile din România

Publicat: 09/01/2020 | 23:37

Istoria se repetă, în mod incredibil, la distanță de doar un an. S-a reunit brigada Tulum! Miliardarul ”Negrilă” s-a întors la locul faptei cu super-frumusețile din România. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale care probează ”recidiva”.(CITEȘTE ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații și imagini de-a dreptul savuroase legate de escapada pe care miliardarul ”Negrilă” a regizat-o în renumita stațiune din Mexic. (NU RATA: CUNOSCUTA MANECHINĂ PARE BLESTEMATĂ DUPĂ CE A NĂSCUT…)

”Negrilă” s-a întors la locul faptei

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, brigada Tulum s-a reunit și e pusă pe distracție. Miliardarul Kabirou, alintat ”Negrilă” – chiar de către invitatele lui – s-a întors la locul faptei alături de frumusețile de pe plaiurile mioritice. Dacă, anul trecut, senegalezul ar fi fost însoțit de Maria Nuțica, de Norina, dar și de alte câteva românce sexy, anul acesta, brigada Tulum s-a mărit. Printre noii membrii s-ar număra și Cristina ICH, dar și iubitul vedetei, Alex Pițurcă.

S-a reunit brigada Tulum!

Discreți în mediul online!

Nu toți cei care petrec alături de senegalezul care conduce câteva afaceri de succes în Frața se laudă în mediul online cu faptul că gruparea s-a reunit în Tulum. Cu toate că sursele noastre susțin faptul că aceștia petrec împreună în diferitele locații exotice, sexoasele din România nu se afișează împreună în fotografiile pe care le postează pe diferite rețele de socializare.

Dacă Maria Nuțica s-a lăsat fotografiată alături de ”Negrilă”, Cristina ICH s-a „afișat” doar alături de partenerul ei de viață, Alex Pițurcă. Cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată și nu ezită să își etaleze sentimentele de iubire ori de câte ori au ocazia. (NU RATA: ”DA!”-UL L-A COSTAT PE MILIONAR APROAPE 20.000 €!)

Cristina ICH & Alex Pițurcă, gesturi tandre

”Negrilă”, reclamat în ”dosarul” dispariției unor sticle de Dom Perignon la NUBA! 

În urmă cu ceva timp, D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta detalii de-a dreptul șocante despre „afacerile neterminate” ale bogătașului senegalez Kabirou în stațiunea-etalon a litoralului românesc.

Potrivit mărturiilor făcute de o sursă D.A.S. categoria A, pe 29 aprilie 2017, Kabirou Mbodje, senegalezul care a organizat o escapadă de lux în Mexic împreună cu o brigadă de super-frumuseți din România, a „aterizat” la cel mai renumit club de pe litoralul românesc, NUBA.

Din câte se pare, afaceristul nu a descins singur la distracție. Senegalezul ar fi fost însoțit de Maria Nuțica, de Norina, dar și de altele, o parte dintre româncele cu care petrece zilele acestea în Mexic. Cum, în momentul respectiv, clubul NUBA era plin de clienți și toate mesele erau ocupate, angajații localului i-au așezat pe senegalez și compania la masa unor afaceriști care comandaseră trei sticle de Dom Perignon. Cum ar veni, au fost înghesuiți miliardarii între ei, ceea ce se mai întâmplă.

Potrivit sursei citate, la scurt timp după ce s-a „instalat” comod la masa acestora, bogătașul senegalez, fără să țină cont de faptul că băutura de pe masă nu-i aparține – nu o comandase el sau suita -, a început să o bea după bunul plac. Băutură fina, de altfel: acidulată cât trebuie și rece-rece. Mai mult, „Negrilă” le-ar fi umplut paharele și frumuseților care-l însoțeau, Maria Nuțica & comp.

La un moment dat, când au văzut ce „dezmăț” este la masa lor, afaceriștii lângă care s-a așezat „gașca” senegalezului au cerut angajaților de la NUBA ca cele trei sticle de Dom Perignon să fie trecute pe nota de plată a însetatului african, din moment ce el a fost cel care le-a venit de hac. (NU RATA: MILIARDARUL KABIROU I-A LUAT SEXY JURISTA NERVOSULUI SYDA!)

Miliardarul Kabirou, alintat „Negrilă”, cel care s-a distrat cu super-frumuseți din țara noastră, în Mexic

După ceva timp, senegalezul a părăsit clubul la brațul fetelor, ca un adevărat biruitor. Spun surse prezente la fața locului însă că echipa lui „Negrilă” a luat și trei sticloanțe la plecare, era și păcat să nu aibă băutura fină și mai târziu, poate la hotel, sau unde aveau chef!

Miliardarul Kabirou și „metoda bancomatul”

Ce s-a întâmplat însă în parcare e chiar funny. Grupul s-a tot învârtit de colo-colo prin parcarea uriașă, aparent în căutarea a ceva. Spun sursele noastre că, la un moment dat, un mare om de afaceri bucureștean, care îl cunoștea pe „Negrilă”, l-a văzut dezorientat și l-a întrebat dacă are nevoie de ajutor. „Negrilă” a spus că e în căutarea unui bancomat, că are nevoie de niște cash. De înțeles perfect, oricine cu o suită de tinere talentate și pricepute are nevoie de „muniție”.

Afaceristul i-a zis că îl poate împrumuta, că nu e niciun bancomat în zonă. Așa s-a ales „Negrilă” cu 300 de euro, cum ar zice unii, din Cer. Ce s-a întâmplat: „Negrilă” s-a făcut nevăzut, nici până astăzi nu ar fi dat sutele înapoi! O fi uitat, ce mai sunt la „Negrilă” trei sutici?

“Negrilă” și Maria Nuțica, zburând cu avionul privat, pe 29 aprilie 2017, către Nuba Mamaia

Cine este Kabirou Mbodje?

În vârstă de 56 de ani, Kabirou Mbodje este CEO și fondator al Wari, o companie senegaleză ce se ocupă cu transferul de bani și care a fost înființată în anul 2008. Cu toate că s-a născut în Lyon, Kabirou Mbodje deține atât cetățenia franceză, cât și pe cea senegaleză. Mai mult decât atât, afaceristul care le-a invitat pe românce în Mexic este deținătorul a trei titluri de campion national al Senegalului la echitație (1993, 2005, 2007).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)