S-a relansat confruntarea între “Prințesa de Aur” și “ex”-ul ei. “Nici măcar nu știe pe ce dată este născut”+ “Păcat că…”

Publicat: 24/04/2020 | 23:44

Mega-disputa dintre ex-concurenta de la ”X factor” și fostul partener de viață, pe tema copilului, este departe de a se sfârși. După ce și-au ”disputat” băiețelul chiar în Săptămâna Mare, acum, fostul iubit o acuză pe Loredana Anghelache, mai cunoscută sub numele de scenă – Prințesa de Aur – că nu știe când s-a născut fiul ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA, „RENEGAT” DE PROPRIA FAMILIE DUPĂ ANUNȚUL DIVORȚULUI DE ANDREEA BĂLAN?!)

După ce și-au ”disputat” băiețelul în preajma sărbătorilor, ex-concurenta de la ”X factor” și tatăl copilul ei continuă confruntarea. Robert, fostul partener de viață al cântăreței, o acuză pe aceasta că a uitat când e ziua de naștere a fiului lor. (NU RATA: „PRINȚESA DE AUR” ȘI EX-IUBITUL EI ȘI-AU “DISPUTAT” COPILUL ÎN SĂPTĂMÂNA MARE. „EU AM ZIS SĂ-I DAI OCHELARI, NU BANI, CĂ…”)

”Doamna Loredana Anghelache Elena – „Prințesa de aur” a postat pe pagina ei oficială o poză cu cu fiul nostru, pe care îl avem dintr-o relație de concubinaj, cum că este ziua copilului nostru, dar ea nu știe nici măcar că nu pe data de 23 este ziua lui de naștere. Fiul nostru este născut pe 25.04.2014.

Această mamă nici măcar nu știe pe ce dată este născut propriul ei copil. Tot timpul susține că îl iubește, dar sărăcuța de ea nu știe nici când acesta s-a născut. Păcat că minte cu atâta nerușinare și mai ales că își minte toți fani cu poze mai vechi cum că micuțul se află la ea. Minte cu desăvârșire, copilul este la mine acasă”, a declarat Robert, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

„Prințesa de Aur” este acuzată de fostul iubit că nu știe când s-a născut copilul lor

Dispută în Săptămâna Mare

Ex-concurenta de la ”X factor” și fostul ei iubit nu s-ar fi înțeles în privința micuțului lor nici în preajma sărbătorilor. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu câteva zile, Loredana Anghelache l-ar fi contactat pe tatăl copilului ei cu scopul de a-l trimite pe cel mic la acesta, din cauza unor neînțelegeri între ea și actualul partener de viață.

La scurt timp după ce micuțul a ajuns la tatăl său, Robert, cu un taxi, fosta concurentă de la ”X factor” și-ar fi schimbat decizia și i-ar fi cerut insistent „ex”-ului să-l aducă pe cel mic înapoi. Mai mult decât atât, Loredana ar fi refuzat să-i trmită copilului ochelarii de vedere, iar, din acest motiv, între cei doi a izbucnit un adevărat „război”, purtat prin intermediul SMS-urilor. (VEZI ȘI: „PRINȚUL” FACE CASTING LA STREHAIA PENTRU O NOUĂ MIREASĂ, DUPĂ DIVORȚ. „CÂȘTIGĂTOAREA VA PRIMI 100.000 € ȘI UN…”)

„Prințesa de Aur” este acuzată de fostul iubit

Prințesa de Aur, controverse după eliminarea de la X-Factor

Loredana Anghelache, cântăreață de manele, a participat la X-Factor în 2016, dar a părăsit concursul în semifinale. A ratat marele premiu de 100.000 de euro, dar nu banii ar fi fost ținta celei supranumite Prințesa de Aur.

„Vă mulțumesc din suflet pentru că m-ați susținut cu atâta putere de la început şi până la sfârşit în acest concurs, X-Factor. A fost o etapă frumoasă din viața mea, am întâlnit oameni minunați, dar drumul meu s-a oprit în semifinală. Am vrut din tot sufletul şi am sperat să ajung în marea finală, chiar dacă nu câştigam. Banii nu aveau o importanță maximă pentru mine, ci efortul depus de mine în toți aceşti ani de muncă. Preferam să mă fi eliminat în prima audiție, nedându-mi şansa de a gusta lumea muzicii adevărate.

Nu pot să înțeleg şi am rămas dezamăgită pentru că, din prima aleasă, am ajuns ultima şi în sfârşit să fiu scoasă afară. Pe toată durata concursului, jurații m-au încurajat maxim pentru puterea vocii mele. Mulțumesc «Ursulețului meu Baloo» pentru toată puterea care mi-a transmis-o bunăvoința şi implicarea lui. Sper să îl mai văd pentru că eu, ca persoană, îl am la suflet. Eu voi continua pentru mine şi pentru toată lumea care mă iubește să urc cât mai multe scări. Semnat, a voastră Prințesa de Aur”, a scris atunci Loredana Anghelache pe pagina de socializare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)