S-a reaprins scandalul între Alex Velea și Lino Golden! Mesajul umilitor transmis de trapper cu “dedicație” pentru iubitul Antoniei

Publicat: 01/05/2021 | 20:12

E oficial! Scandalul dintre Alex Velea și Lino Golden s-a reaprins, iar azi, cel din urmă a lansat un atac la adresa celui care i-a fost mai mult decât un mentor. Îndrăgitul trapper a publicat pe IG Story un mesaj umilitor despre care mulți dintre internauți sunt convinși că este, de fapt, cu “dedicație” pentru iubitul Antoniei.

Lino Golden, mesaj umilitor la adresa lui Alex Velea

Radu Cârstea, așa cum se numește în buletin Lino Golden, a făcut astăzi, în Sâmbăta Mare, o postare “înțepătoare” care pare a fi îndreptată și spre “tatăl lui adoptiv”, Alex Velea. După cum puteți observa în galeria foto a articolului, pe o imagine imortalizată în București, tânărul artist a așternut următoarea idee: “Modestia falsă și bunătatea forțată sunt mai rele decât falsitatea”.

Gestul cântărețului originar din Brașov vine la doar trei zile după ce iubitul Antoniei a mărturisit că nu este un om iertător și nu oferă a doua șansă; Alex Velea a mai spus în timpul declarațiilor: “Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit”.

Nu rata: Mega-party cu “bombardiere” de ziua Anei Mocanu + Lino Golden, un nou “război” cu Alex Velea?!

Lino Golden, colaborare-bombă alături de Cătălin Moroșanu și Jador

În vârstă de 23 de ani, Lino Golden urmează să lanseze videoclipul unei melodii la care a colaborat împreună cu Jador și Cătălin Moroșanu. Potrivit dezvăluirilor făcute pe IG Stories, piesa-bombă ar urma să apară curând.

“Te mai ridică puțin Jadorel, de când cearta cu Velea, a cam uitat lumea de tine”, “Fără Jador, greu face Lino 1 milion”, “Dacă Lino X Jador a rupt planeta. Da’ Lino X Jador X Moro rupe universul, boss ?❤️❤️❤️” sunt doar trei dintre mesajele strânse de postarea de mai jos făcută de cunoscutul trapper.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by young bae ♎️ (@linogolden)

Citește și: Lino Golden și nepoata lui Florin Salam, noul cuplu din showbiz?! Gesturile celor doi au stârnit multe controverse

Sursa foto: Instagram & Instagram Stories