S-a răzbunat! Cum a umilit-o George Burcea pe Andreea Bălan ce s-a anunțat că divorțează de el

Publicat: 28/02/2020 | 10:31

Dacă Andreea Bălan a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare fără verighetă, George Burcea a luat ”măsuri” – la rândul său -, însă pe pagina de Facebook.

Situația pare a se clarifica, încetul cu încetul, Andreea Bălan și George Burcea fiind… mai despărțiți ca niciodată. Iar asta reiese și din ceea ce face fiecare în mediul online. Andreea Bălan a renunțat la verighetă, George Burcea a contraatacat și a eliminat fotografiile cu Andreea de pe pagina sa de socializare. Este, iată, un ”război” al pașilor mărunți, dar siguri, iar întrebările referitoare la eventualul divorț capătă consistență.

Firește, admiratorii cuplului speră într-o împăcare, într-o reconciliere care să aducă viața de familie a celor doi pe un făgaș normal, dar – cel puțin deocamdată – se poate observa o răcire accentuată a relației.

Iar Andreea Bălan și George Burcea apelează la tot felul de ”arme” pentru a transmite, în spațiul public, că există un moment extrem de delicat în viața lor. Dovadă și pagina de socializare a lui George, acolo de unde a dispărut Andreea Bălan și au rămas doar fetițele.

Aurelian Temișan: ”Dar pentru asta trebuie să mai și vrea”

Aurelian Temișan este nașul celor doi și, firește, nu putea să ”scape” fără a fi luat la întrebări. În ultimă instanță, din cauză că zvonurile pot crea multe situații confuze, Aurelian Temișan s-a hotărât să ”facă lumină” în acest caz, postând un mesaj pe pagina sa de socializare. Ideea principală a mesajului lui Temișan este că totul poate fi readus în normalitate, la nivel sentimental, însă numai dacă partenerii – Andreea și George – doresc asta. ”Au o viață înainte”, scrie Temișan, și ar putea fi o viață trăită în comun.

”Punându-le în Sfântă Biserică cununile pe cap și inelele pe deget, le-am oferit și posibilitatea de a „profita” de experiența noastră de viață, de părerile și sfaturile noastre, de îmbrățișările și alinările noastre, dar pentru asta trebuie să mai și vrea. Sunt tineri, frumoși, talentați, au două minuni de fețe, au o viață înainte și dacă sunt puțin mai atenți, o au chiar împreună”, a scris Aurelian Temişan pe Facebook.