S-a plictisit la job și a dat firma în judecată! Verdictul, uluitor: despăgubiri de 40.000 de euro

Publicat: 09/06/2020 | 07:42

40.000 de euro va primi un francez de la firma unde lucrează pentru că s-a plictisit la locul de muncă! Justiția din Franța a recunoscut, în premieră, sindromul boreout (plictiseală la job) ca fiind o formă de hărțuire morală din cauza lipsei de sarcini.

CITEȘTE ȘI: REACȚIA DURĂ A FETEI DROGATE CARE A PURTAT UN DIALOG HALUCINANT DUPĂ ACCIDENTUL DE LA MALL: ”TERMINAȚI… DECÂT SĂ NE VEDEM ÎN SALA DE JUDECATĂ!”

Astfel, o companie de parfumuri este obligată să-i plătească unui fost angajat suma de 40.000 de euro, scrie The Telegraph, pentru că s-a plictisit la locul de muncă. Frédéric Desnard este francezul care și-a dat în judecată fostul angajator din cauza slujbei plictisitoare care a dus la grave probleme emoționale și de sănătate.

Sindromul Boreout ar fi compus din trei elemente: lipsa solicitării la locul de muncă, dezinteresul și plictiseala, scrie antena3.ro.

S-a plictisit la job și a dat firma în judecată! Plătit cu 3.500 de euro

Desnard era plătit cu suma de 3.500 de euro pe lună, pentru a nu face nimic! Cel puțin așa a susținut francezul în fața instanței. Denumirea oficială a postului său a fost „director de serviciu general”, dar el a spus că superiorii săi l-au numit „băiatul” și i-au cerut să le facă diverse treburi personale, inclusiv să le ia copiii de la orele de sport. (NU RATA: DE CE VREA UN INDIAN ÎN JUDECATĂ GOOGLE MAPS. MOTIVUL A STÂRNIT HOHOTE DE RÂS)

Tot el a mai spus că, în cele din urmă, erau atât de puține lucruri de făcut pentru el, încât șefii lui pur și simplu i-au spus să meargă acasă și să vină înapoi când îl vor chema. Apelul telefonic nu a mai venit, a afirmat el.