S-a păstrat virgină până în noaptea nunții, dar a avut parte de coșmarul vieții ei. Ce a pățit o tânără de 23 de ani

Publicat: 11/01/2020 | 21:54

S-a păstrat virgină până în noaptea nunții, dar a avut parte de coșmarul vieții ei. Este incredibil ce a pățit o tânără de 23 de ani. 

Stephanie și Andrew au decis încă de la începutul relației lor, în 2015, că vor aștepta noaptea nunții pentru a face dragoste pentru prima dată. Doi ani mai târziu, ei au făcut nunta și au așteptat cu nerăbdare să facă dragoste. Din păcate, însă, Stephanie a avut parte de coșmarul vieții sale.

Tânăra a avut dureri insuportabile și nu a reușit să facă dragoste cu soțul ei. Au urmat luni întregi de investigații medicale până când, într-un final, un medic i-a spus că afecțiunea de care suferă se numește vaginism. O disfuncţie sexuală caracterizată prin contracţia involuntară a treimii inferioare a muşchilor vaginali şi a muşchilor din jurul vaginului.

Timp de doi ani, Stephanie a urmat numeroase tratamente. Zadarnic, însă! Niciun tratament nu a avut rezultatul pe care și-l dorea proaspăta soție. Într-un final, tânăra a apelat la analgezice extrem de puternice pentru a putea face dragoste cu soțul ei.