S-a întors din Italia, dar refuză autoizolarea la domiciliu. Cum a fost surprinsă mama Danielei Crudu în Capitală

Publicat: 17/03/2020 | 12:58

S-a întors din Italia, dar refuză autoizolarea la domiciliu. Cum a fost surprinsă mama Danielei Crudu în Capitală.

Recent, mama Danielei Crudu s-a întors din Italia. Ajunsă în România, femeia nu a respectat regulile impuse de autorități. Conform acestora, Florica Crudu trebuia să se autoizoleze la domiciliu timp de 14 zile.

Mama Danielei Crudu, însă, nu a ținut cont de nimic și a ieșit să mănânce la plimbare pe străzile din Capitală. Florica Crudu s-a fotografiat alături de Ana, fiica ei, la un restaurant din nordul Capitalei. În contextul în care autoritățile din România le-au cerut persoanelor de peste hotare să nu se întoarcă acasă pentru a nu pune în pericol sănătatea celor dragi. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU DANIELA CRUDU. ASCUNDE ÎN SPATELE OCHELARILOR URMELE BĂTĂII PRIMITE DE LA FOSTUL IUBIT!)

Unde mai pui faptul că Italia este cea de-a doua țară cel mai mult afectată de coronavirus, după China.

Mama Danielei Crudu nu ține cont de regulile impuse de autorități

Mama surilor Crudu locuieşte de ani buni în Italia, unde s-a stabilit după ce a divorţat de soţul ei. Chiar dacă se află la aproape 2.000 de kilometri distanţă de fiicele sale, Florica Crudu petrece din când în când timp preţios cu acestea. Când nu vine ea în ţară, merg ele în Peninsulă. Nu de puţine ori, au imortalizat momentele în care erau toate trei şi le-au făcut publice pe reţelele de socializare. (VEZI ȘI: PROBLEME MARI PENTRU DANIELA CRUDU, DUPĂ CE A FOST BĂTUTĂ DE IUBIT. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU VEDETA: „SIMTE CĂ NU MAI ESTE AȘA CUM ERA”)