S-a întâmplat în Suceava! O bătrână s-a ales cu picioarele strivite după ce a coborât dintr-un autobuz. Motivul…

Publicat: 27/02/2020 | 16:17

A fost un adevărat haos într-o stație de autobuz din Suceava. O bătrână a fost prinsă sub roți în timp ce cobora din mijlocul de transport și s-a ales cu picioarele strivite. Incidentul a avut loc joi, la ora 10.00, în stația de la Policlinica Areni.

În imagini se vede cum autobuzul pleacă de pe loc în timp ce bătrâna coboară şi înainte ca aceasta să pună picioarele pe trotuar.

Femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, ajungând cu picioarele sub autobuzul care a apucat să ruleze câțiva metri, până când șoferul a oprit.

Bătrâna a suferit leziuni prin strivire la ambele picioare. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Martorii îl acuză pe şofer. Ei spun că omul a plecat din staţie fără să aştepte ca femeia să coboare din autobuz şi să păşească pe trotuar, anunță observator.tv.

Şoferul nu a avut bunul simţ şi răbdarea să aştepte ca această bunicuţă să se urce pe trotuar, a călcat-o şi i-a strivit ambele picioare„, spune o femeie care a asistat la scena cumplită din staţie.

Poliția a deschis un dosar în acest caz.