S-a împăcat sau nu Carmen de la Sălciua cu Cosmin Isăilă? Artista a dezvăluit totul

Publicat: 01/03/2020 | 18:06

S-a împăcat sau nu Carmen de la Sălciua cu Cosmin Isăilă? Artista a dezvăluit totul, iar fanii au aflat adevărul gol-goluț.

După mai multe despărțiri și împăcări, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus din nou ”Adio!”. De această dată, se pare însă că despărțirea este definitivă. După ruptură, Culiță Sterp nu a vrut să mai aibă de-a face cu fosta lui soție așa că i-a dat unfollow pe Instagram. Atunci când un fan de-al artistei i-a atras atenția asupra faptului că ea încă îl urmărește pe Culiță Sterp, artista a reacționat pe loc și și-a motivat alegerea. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, SPERIATĂ DE CORONAVIRUS! CE DECIZIE RADICALĂ A LUAT CÂNTĂREAȚA, ÎN PLINĂ EPIDEMIE)

Crezi tu că dacă aș șterge tot aș putea anula o căsnicie? A fost soțul meu omul asta! Nu mă interesează ce a făcut vizavi de acest ”unfollow” și cum a ales să procedeze! Să-i fie de bine! Dacă asta îl ajută mai mult în viață eu nu pot decât să-i respect decizia! Eu sunt trecută prin multe…și nu sunt o copilă, drept dovadă tratez această situație cu maturitate ! Și cei care credeți că un block vă anulează sentimentele… să știți că le intensifică”, a mărturisit cântăreața.

Acum, însă, un alt fan a avut o altă curiozitate. A vrut să știe dacă artista s-a împăcat cu fostul ei iubit, Cosmin Isăilă. Carmen de la Sălciua i-a răspuns acestuia ca să nu mai lase loc de interpretări.

”Este adevărat că te-ai împăcat cu Cosmin?”, a întrebat un fan.

”Nu. Nu este adevărat. Am un respect față de familia lui, față de el, dar drumurile noastre s-au separat. Răspund la aceste întrebări pentru că majoritatea sunt despre viața mea personală și aș vrea să clarific”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE CARMEN DE LA SĂLCIUA NU ȘTERGE POZELE CU FOSTUL SOȚ, DUPĂ DESPĂRȚIRE: „NU A FOST…”)

Și-au anunțat marea împăcare de ziua lui Culiță Sterp

După ce nimeni nu le mai dădea nicio șansă, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au făcut, în toamna anului trecut, marele anunț. De ziua de naștere a cântărețului, Carmen a postat o fotografie cu ei doi, alături de un mesaj prin intermediul căruia le transmitea fanilor săi că nimic nu este mai puternic decât dragostea. Câteva luni bune, cei doi au fost numai lapte și miere. Se afișau din nou împreună și păreau mai fericiți ca niciodată. Numai că s-a rupt din nou lanțul de iubire și au ajuns să se despartă definitiv.