S-a făcut dreptate! Gheorghe Dincă, în stare gravă la spital

Publicat: 17/12/2019 | 10:12

După ce se plângea de tratamentul la care este supus la Jilava, acolo unde nu beneficiză de mâncare și condiții pe placul său, Gheorghe Dincă acuză stări de rău în celulă.

În urmă cu câteva zile, după o noapte în care a susținut că nu s-a simțit bine, el a cerut să fie dus la investigații medicale. Astfel, surse autorizate au dezvăluit că bărbatul a fost dus de polițiștii de la Acțiuni Speciale la policlinica ministerului de Interne și, la camera de gardă, și i s-au făcut o serie de analize, potrivit stirilekanald.ro.

Gheorghe Dincă a fost plimbat prin mai multe cabinete, la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG, la oftalmologie, pentru un control amănunțit la ochi, apoi a ajuns la ORL, la neurologie și, într-un final, ”monstrul de la Caracal” a fost investigat și de un diabetolog.

Gheorghe Dincă a ajuns la spital! Rezultatele investigațiilor făcute vor fi comunicate medicului arestului central, căruia Dincă i-ar fi reclamat probleme de sănătate, însă, până atunci, pentru a preântâmpina situații neplăcute, băbatul va urma un tratament medicamentos specific, unul care să îl ajute să depășească stările de rău pe care le acuză în ultima perioadă, după ce audierile au luat o altă turnură, iar el a fost nevoit să dea mai multe detalii despre uciderea Alexandrei și Luizei”, au povestit persoane de la fața locului.

Ce au găsit anchetatorii într-un carnețel scris de Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă ar fi scris mai multe gânduri pe un carnețel, care a fost descoperit ulterior de anchetatori. Carnetul ar fi fost descoperit în locuința lui Gheorghe Dincă, la momentul în care anchetatorii au demarat căutările.

„Mă simt aruncat în gol și tot ce se mișcă în jurul meu m-a dat uitării”, „Când tu vrei să-i scoți pe Dumnezeu din suflet, el îți ia și mințile”, „Dacă mă enervez nu contează cât ești…fără o mână sau un picior de la tine, nu plec”, sunt câteva dintre notițele lui Gheorghe Dincă.