S-a făcut dreptate! Ce s-a întâmplat cu Diana Simion, soția înșelată și părăsită de Răzvan de la Neatza pentru Lidia Buble

Publicat: 05/01/2020 | 12:00

Din nou îndrăgostită, fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana, trăiește o altă poveste de dragoste. Își reface viața alături de un timișorean cu care se înțelege perfect, iar viitorul pare a fi din ce în ce mai promițător, din toate punctele de vedere.

Diana Simion și Răzvan Simion au pornit pe drumuri separate. Răzvan a cunoscut-o pe Lidia Buble și formează, acum, un cuplu sudat și admirat, iar Diana – cu toate că a trecut printr-o perioadă mai dificilă după despărțire – este decisă să nu mai privească decât… înainte. L-a cunoscut pe Radu Biță, iar acesta a declarat că este ”un om simplu”, care nu are ”averi”, însă – depă ce a reîntâlnit-o pe Diana, după 20 de ani – ”s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare”.

”Avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc,”, a declarat Radu Biță, iubitul Dianei Simion, pentru click.ro, fără a uita să menționeze că se înțelege de minune cu copiii Dianei.

Diana Simion și iubitul ei

Fosta soție a lui Răzvan Simion a rupt tăcerea despre noul ei iubit

Diana Simion și noul ei suflet-pereche, Radu Biță, au petrecut o vacanță romantică în Cehia. Iar escapada lor nu a fost întâmplătoare. Și asta pentru că afaceristul a împlinit o frumoasă vârstă pe 6 noiembrie, astfel că, de fapt, vacanța a fost un cadou din partea iubitei sale. Într-un interviu, fosta soție a lui Răzvan Simion a vorbit despre zilele petrecute în Praga, dar și despre bărbatul alături de care și-a refăcut viața la patru ani de la divorț.

“A fost minunat! Praga este orașul meu preferat, ne-am distrat, însă, am stat prea puțin pentru ce minunății ai de descoperit acolo de fiecare dată. În plus, totul a fost extraordinar, fiindcă pe data de 6 noiembrie, a fost ziua lui Radu și am decis să sărbătorim acolo. A fost superb”, a declarat Diana Simion pentru jurnaliștii de la WOWbiz.ro.