S-a făcut de râs! Delia şi cel mai ascuns secret al său. Gina Matache a dat-o de gol

Publicat: 22/06/2020 | 15:10

Gina Matache a dat-o de gol pe Delia! Mama artistei a dezvăluit un secret din viața fiicei sale. Nu este ceva cu care Delia să se mândrească. Se pare că în timpul școlii, vedeta nu era chiar cel mai cuminte copil.

Delia, corigentă la…muzică!

Delia Matache este prezentă pe scena muzicală românească de peste 20 de ani. Mai exact, din 1999, când a început să cânte în celebra trupă N&D, alături de Nicolae Marin, alias Nick. De-a lungul timpului, vedeta și-a făcut un renume de cântăreață rebelă și nonconformistă, iar stilul ei a prins foarte bine la public.

Se pare că Delia a fost așa încă din clasele primare. Mama artistei, Gina Matache, a dat-o de gol în cadrul unei emisiuni. Aceasta a povestit că Delia a rămas corigentă la o materie la care nimeni nu s-ar fi așteptat: la muzică! Bineînțeles că nu din cauza faptului că nu ar fi avut talent la această materie. Motivul a fost cu totul altul. Gina Matache a recunoscut că Delia era obraznică în timpul orelor și a reușit s-o enerveze rău pe profesoara de muzică.

La ora de cor, Delia era obraznică și clenfănea gumă tot timpul. Odată, profesoara i-a pus-o în păr, ca să o învețe minte. I-a făcut părul mototol, apoi i-am scos guma cu foarfeca. Ba mai mult, a rămas și corigentă, tot la ora de cor”, a povestit mama artistei.  

Gina Matache, dezvăluiri din copilăria Deliei

Gina Matache are două fete, Delia și Oana, amândouă din prima căsătorie, cu Ion Matache. Femeia a recunoscut că încă din anii copilăriei, Delia a fost cea care i-a creat cele mai multe bătăi de cap. Spre deosebire de ea, Oana a fost copilul mai cuminte.

Delia era mai năzdrăvană și nu stătea locului, iar părinții erau nevoiți să fie mereu cu ochii pe ea. În plus, îi plăcea de mică să cheltuiască bani. Lucrurile s-au schimbat însă în momentul în care sora sa, Oana, a crescut. Atunci s-au inversat rolurile. În ceea ce privește mâncarea, Gina Matache a dezvăluit și care este rețeta preferată a Deliei. Cântăreața de muzică populară a participat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde a gătit ciorbă de lobodă cu slănină și ouă.

”Vreau să intru în Cartea Recordurilor cu reţeta asta. Fetele mele sunt învăţate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea şi ciorba făcută de mama“, a povestit Gina Matache. Ciorba de lobodă gătită de mama Deliei a fost pe placul celor 3 chefi ai emisiunii. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat cuțitele la finalul probei.