S-a despărțit de Răzvan Simion?! Lidia Buble a ținut să se afle de la ea

Publicat: 08/04/2020 | 12:25

Lidia Buble și Răzvan Simion au stârnit numeroase controverse în ultima perioadă legate de relația lor. După ce gurile rele i-au declarat deja despărțiți, artista a făcut un anunț prin care a luat prin surprindere pe toată lumea. 

După ce oamenii și-au pus numeroase semne de întrebare cu privire la relația ei cu Răzvan Simion, Lidia Buble a dat cărțile pe față. 

În cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, artista a mărturisit că în relația lor nu există nicio problemă și, mai mult de atât, când se termină perioada de carantină nu ar fi exclus ca cei doi să devină părinți! Lidia Buble a povestit că își dorește să devină mămică și că, dacă acest lucru se întâmplă, ar fi extrem de fericită.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble, extrem de bucuroasă.

Și, pentru că tot se află în autoizolare împreună, Adela Popescu a întrebat-o pe Lidia Buble cum se înțelege cu Răzvan Simion și dacă în relația lor apar certuri.

„Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată”, a mai spus Lidia Buble, la Pro TV.