S-a deslușit misterul! De unde vine porecla Vulpița și cine i-a zis prima dată așa Veronicăi Stegaru de la Acces Direct

Publicat: 05/05/2020 | 09:16

Au trecut 4 luni de când Vulpița și Viorel fac deliciul telespectatorilor, la emisiunea Acces Direct. Toată lumea știe că cei doi soți din Vaslui nu ar fi visat niciodată să devină, peste noapte, vedete, dar iată că și cele mai arzătoare dorințe își găsesc, la un moment dat, împlinirea!

Nu de puține ori Vulpița a mărturisit la Acces Direct că cel mai mare vis al său a fost acela de a deveni vedetă. Iată că toate dorințele i s-au împlinit: apare zi de zi pe sticlă, a scos 2 melodii și este mereu în centrul atenției. Ei, și dacă toate aceste lucruri sunt cunoscute oamenilor, cu siguranță nu mulți sunt cei care știu de unde vine, de fapt, porecla Veronică Stegaru.

CITEȘTE ȘI – ACCES DIRECT RENUNŢĂ LA TELENOVELA VULPIŢA ŞI VIOREL! ANUNŢUL A FOST FĂCUT CHIAR DE MIRELA VAIDA: „NU MAI SUPORT NICI EU”

Ei bine, porecla de Vulpiță vine de la Mirela Vaida, căci moderatoarea de la Acces Direct i-a spus așa Veronică Stegaru pentru că a asociat-o cu o vulpe șireată, prin prisma lucrurilor pe care le-a declarat la tv, dar și din cauza numeroaselor episoade de infidelitate din căsnicia cu Viorel.

Mirela Vaida, foc și pară pe CNA

După ce CNA a amendat de două ori până acum Antena 1 din cauza emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida le-a transmis un mesaj celor care consideră că ceea ce prezintă ea pe sticlă este un conținut inadecvat publicului.

„Mai nou, CNA îmi dă somație că eu, Mirela Vaida, mi-am permis să spun că foarte multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să se spele pentru a se proteja de coronavirus. Ok… am înțeles… nu le place Vulpița. Vor să scape de ea. Ce să facem, domnilor de la CNA, dacă se uită milioane de români?

NU RATA – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST „ZBURATĂ” DE LA ANTENA 1. MIRELA VAIDA A ANUNȚAT CĂ RENUNȚĂ LA EA ȘI LA VIOREL

Nu știu de când au ajuns unii instanțe morale. Eu vă spun doar atât: este o realitate în România că, la țară, oamenii nu au apă și săpun. Nu au pastă de dinți, se spală cu sare grânjoasă. Asta e realitatea!

Faptul că dumneavoastră îmi dați somații pentru că îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră. Trebuie să vă luați salariile pentru ceva.

Dar deja mi se pare că exagerați. Nu o zic în numele Antenei 1 sau al emisiunii ”Acces direct”. O zic din punctul meu de vedere. O spun cu toată asumarea. Sunt revoltată pentru că vă faceți că nu vedeți realitatea. Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă ceva în România?

CITEȘTE ȘI – ȘOC LA ANTENA 1! MIRELA VAIDA, REVOLTATĂ DUPĂ CE CNA A SOMAT PUBLIC ACCES DIRECT DIN CAUZA CAZULUI VULPIȚA: „EU VĂ SPUN DOAR ATÂT”

Nu se va schimba de mâine nimic în România. În continuare copiii nu vor avea tablete pentru a face școală online. Nu au de unde! Haideți cu mine că vă arăt eu niște sate unde copiii se culcă flămânzi și merg desculți la școală. 

Domnilor de la CNA, nu faceți abuz de funcția pe care o aveți!”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”.