S-a deslușit misterul! De ce e chemată Vulpița zilnic la Acces Direct. Planul secret al Antena 1

Publicat: 13/04/2020 | 10:19

Veronica Stegaru – cunoscută deja ca ”Vulpița din Vaslui” – trece printr-o perioadă foarte bună a vieții sale care, până mai ieri, era una absolut normală și… rurală. Vulpița are o prezență constantă la ”Acces Direct” și încasează bani frumoși pentru asta, alături de Viorel, soțul său, s-a lansat în muzică – prestând alături de celebrul Axinte de la Vacanța Mare și de cunoscuta Maria Constantin -, iar viitorul se prezintă din perspective optimiste.

Există mulți contestatari, firește, au fost trimise sesizări la CNA, pentru ca Vulpița să nu mai apară pe post, pornindu-se de la ideea că nici nu are ce să caute acolo și nu ar trebui promovată de Antena 1 și de Mirela Vaida, numai că scenariul pare a fi nesfârșit. Iar Antena 1 marjează, în continuare, pe ”puterea de atracție” a Vulpiței, audiențele aflându-se ”pe val”.

Pe segmentul orar al emisiunii ”Acces Direct”, Antena 1 s-a poziționat, în repetate rânduri, pe primul loc în ceea ce privește audiențele, surclasându-și rivalii media, iar în astfel de condiții este de înțeles că prezența Vulpiței din Vaslui ”face bine” atunci când vine vorba despre cifre. Așa că reprezentanții postului trec peste toate controversele, iar Vulpița din Vaslui râmâne o prezență constantă și încearcă, din răsputeri, să facă ”show”.

(CITEȘTE ȘI: DUPĂ CE AU FOST AMENINȚAȚI CU MOARTEA, VULPIȚA DIN VASLUI ȘI VIOREL STEGARU SE TEM PENTRU VIAȚA LOR: ”CÂND A ÎNCEPUT SĂ SPUNĂ…”)

Mirela Vaida: ”Telenovela a început, restul a venit de la sine”

Dincolo de toate discuțiile și controversele legate de ”vedeta” care a reușit să rămână de vreme bună ”pe sticlă”, ”Vulpița din Vaslui” reușește, totuși, să atragă telespectatorii, indiferent dacă o apreciază sau nu, curiozitatea fiind, astfel, debordantă. Iar planurile responsabililor de la Antena 1, cel puțin deocamdată, funcționează la parametri maximi, audiențele fiind respectabile. Mirela Vaida a declarat, de altfel, că oamenii trebuie să înțeleagă că este vorba despre ”o poveste de viață reală”. Iar personajele în cauză, mai spune carismatica prezentatoare, ”au electrizat publicul”.

“Noi prezentăm povestea reală de viață a unui cuplu, Veronica, zisă Vulpița, și Viorel, dintr-unul dintre cele mai sărace județe, fără educație și fără locuri ce muncă, dar care se confruntă cu probleme de familie des întâlnite și la case mai mari. Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un “amantlâc în serie”. Telenovela a început, restul a venit de la sine. Personajele au electrizat publicul, iar cazul lor a devenit unul comentat de toată lumea”, a declarat Mirela Vaida, referindu-se la prezența în emisiune a ”Vulpiței”.

(VEZI ȘI AICI: IERI NIMENI NU O ȘTIA, ACUM E VEDETĂ LA ACCES DIRECT, PE CANAPEA! CUM ARĂTA VULPIȚA LA PRIMA APARIȚIE PE STICLĂ ȘI CARE E NUMELE EI REAL)