S-a deslușit misterul! De ce are Victor Pițurcă părul negru la 63 de ani

Publicat: 29/01/2020 | 10:22

Victor Pițurcă este un bărbat prezentabil și a arătat mereu foarte bine. Chiar și acum la cei 63 de ani este neschimbat, arată excat ca acum 22 de ani, când și-a început cariera de antrenor la națională. Secretul este unul simplu: o viață echilibrată și sport.

Fostul atacant al Stelei ține la imagine, pentru fiecare apariție publică totul este aranjat și la locul lui. Chiar și când merge pe stradă Victor Pițurcă are grijă să arate bine.  Pe lângă aspectul fizic este de remarcat vitalitatea antrenorului, care pare că nu a fost atins de trecerea timpului. (CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA, PLINĂ DE REGRETE DUPĂ AVENTURA DE 16 ANI CU VICTOR PIȚURCĂ: ”PLĂTESC ÎN CONTINUARE LUCRUL ACESTA, POATE DE AIA SUNT ȘI SINGURĂ…”)

Pentru a se menție în formă, Pițurcă duce un stil de viață sănătos și face sport zilnic. Tendința generală a fotbaliștilor este ca la retragerea din activitate să nu mai facă mișcare, în cazul lui acest lucru nu a fost posibil. Lui Victor Pițurcă nu i-a plcăut niciodată să aibă o viață statică, așa că și la 63 de ani se ocupă de forma fizică. Indifernt de ce program are își găsește mereu timp pentru a face mișcare. În fiecare dimineață alergă în pădurea Băneasa un traseu de aproximativ 7 kilometri. (VEZI ȘI: VICA BLOCHINA, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI. DE CE NU A AJUNS SOȚIA LUI VICTOR PIȚURCĂ. „DACĂ AR FI…”)

Și-a construit fermă

Pe lângă faptul ca face sport zilnic, Victor Pițurcă mai are un secret care îl menține tânăr. El mănâncă numai produse bio, nu consumă nimic din ce se află în comerț, iar alimentele bio, nu le cumpără, ci le produce chiar el.

Antrenorul și-a construit o fermă în satul Islaz, din comuna Bărnești. La fermă are sute de animale(gâște, găini, rațe, curci, porci), pe care le hrănește numai cu iarbă și cereale netratate chimic. Tot acolo are și o seră foarte mare ce îi asigură legume prospete pe tot parcursul anului, iar lângă seră se întind plantații mari de pomi fructiferi.

Așadar, daca e să ne uităm la antrenor, care are 63 de ani și este într-o formă impecabilă, putem spune că secretul tinereții fără bătrânețe este sportul, acompaniat de o alimentație sănătoasă.