S-a deslușit misterul! Cine este iubitul Andreei Mantea, pe care l-a ținut ascuns 5 ani

Publicat: 29/06/2020 | 17:00

De aproximativ cinci ani, Andreea Mantea trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat pe care l-a ținut ascuns. Cel puțin… până acum! 

De când s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Toată lumea credea că, de fapt, prezentatoarea TV s-ar fi împăcat cu luptătorul MMA, dar adevărul este altul!

De aproximativ cinci ani, Andreea Mantea trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat misterios. În tot acest timp, vedeta Kanal D a vrut să-l țină departe de ochii curioșilor pe iubitul ei, care… se pare că lucrează tot în televiziune.

În ultima vreme, însă, pe mâna Andreei Mantea a apărut un inel care părea a fi de logodnă. Așa că fanii s-au întrebat dacă nu cumva… bat clopote de nuntă. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI INTERZISE COPIILOR CU OANA ZĂVORANU ȘI ALEX DIN DORMITOR. FANILOR NU LE-A VENIT SĂ CREADĂ. FOTO)

”Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.

Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

Emisiunea prezentată de Andreea Mantea, amendată de CNA

25.000 de lei. Atât trebuie să scoată șefii Kanal D din buzunare pentru ieșirile nervoase ale concurenților de la ”Puterea Dragostei”.

  • „Este o porcăială continuă”, după cum a fost caracterizată producția de Gabriel Tufeanu, membru CNA.
  • „Realizați că sunt oameni care se uită ore în șir la astfel de dialoguri?”, s-a întrebat retoric un alt membru al forului – Radu Herjeu.

Una dintre cele mai grave expresii folosite într-un dintre emisiuni, de o concurentă, este Țigancă borâtă.

Pe de altă parte, reprezentatul Kanal D la CNA, a caracterizat certurile din emisiune astfel: „Sunt discuții pasionale desfășurate pe un ton ridicat”, după cum a spus acesta în ședința CNA.

S-au vizionat zeci de momente ale emisiunii, din luna aprilie și începutul lunii mai. Ultima amendă încasată de post – 50.000 de lei – a fost la începutul lunii martie. (VEZI ȘI: ADELA POPESCU A FOST EXTERNATĂ! CUM ARATĂ ACUM, DUPĂ GRAVELE PROBLEME DE SĂNĂTATE. A SLĂBIT ŞI…)

La fel ca și atunci, principalele reproșuri aduse ce CNA sunt legate de violenţa fizică, psihică sau de limbaj și de felul în care poate fi influențată dezvoltarea minorilor, potrivit paginademedia.ro.

Propunerea de amendă a venit din partea lui Radu Herjeu și a mai fost votată de Răsvan Popescu, Nicolae Bălașa, Orsolya Borsos, Ramona Sorescu, Monica Gubernat, Dorina Rusu și Alexandru Kocsis. A mai fost o propunere de 100.000 de lei, din partea lui Gabriel Tufeanu, care nu a întrunit voturile necesare.